Uitgerekend Angela de Jong vindt Lubach aandachtsgeil

Geplaatst op do 20 aug 2020 om 15:30

Arjen Lubach kickt overduidelijk op aandacht nu hij roept dat Zondag met Lubach gaat stoppen, terwijl er nog helemaal geen einddatum in zicht is. Dat briest Angela de Jong, die middagen lang naast de telefoon zit in de hoop op een belletje van Jinek of Op1, in het AD. Angela schrok aanvankelijk best wel van het nieuws dat Zondag met Lubach gaat stoppen, omdat ze het inhoudelijk een erg sterk programma vindt. “Maar toen kwam de aap uit de mouw: er is nog geen einddatum.”

Sowieso maakt Arjen Lubach het komende seizoen af. “Er komt minstens nog één seizoen. Minstens.”

Het kan dus zomaar zijn dat Zondag met Lubach nog een jaar doorgaat. Waarom dan zo’n ophef, vraagt Angela zich af. “Mijn hemel, je gaat me toch niet vertellen dat de grote Lubach nu ook van dit soort goedkope mediatrucjes nodig heeft en kickt op de aandacht?

Ze vindt het heel erg tegenvallen van Arjen. “Kom op Arjen. Jij kunt beter. Ik schaar jou in het rijtje Matthijs van Nieuwkerk, niet in dat van Diederik Ebbinge en co.”

Oei, die is niet zo blij met de Angela de Jong-gong.

Foto: NPO
35 Reacties op “Uitgerekend Angela de Jong vindt Lubach aandachtsgeil”


 1. Boris

  niet in dat van Diederik Ebbinge en co.”

  Hahahahaa. O, wat laat ze zich weer kennen zeg.

 2. Paul

  Domme hamsterwang Angela de jong snapt de humor niet van de 2 NPO kanonnen Lubach en Ebbinge.

 3. Dartsfan

  ‘ Oei, die is niet zo blij met de Angela de Jong-gong.’ haha nee idd terwijl dat echt briljant is, maar Angela kan alleen andere mensen belachelijk maken, maar als iemand een geintje met haar zelf uit praalt, oei dan is mevrouw toch boos

 4. idioot

  Angela komt langzaam aan het einde van haar houdbaarheid.

 5. Diederik Ebbinge

  Waarvan akte.

 6. Trudy

  Zegt de vrouw die al publiekelijk boerend bekend geworden is…..

 7. Ria Visser

  Hahahahah Angela heeft lange tenen. Ze merkt dat ze bijna over the hill is.

 8. Breaking !

  OFF TOPIC:JOHN DE MOL WIL TALPA RADIO VERKOPEN:Quote meldt dat Talpa in contract is geweest met Prosus, een Zuid-Afrikaans mediaconglomeraat met een notering aan de AEX. Met de Nederlander Bob van Dijk als bestuursvoorzitter.

  Volgens Quote zit de radiotak van Talpa flink in de problemen en heeft John de Mol in het verleden te veel betaald voor de overname van diverse radiozenders. Diverse radio-dj’s en managers zijn afgelopen tijd ontslagen. Diverse mediamensen, waaronder Patrick Kicken, Robert Jensen, Erik de Zwart en Herbert Visser komen in het artikel in de nieuwe Quote-editie aan bod.

 9. Guttegut

  Dat wordt weer een klap op de Angela de Jong gong.

 10. robert

  Kom op jongens, het is toch gewoon een marketing truc om zijn nieuwe boek onder de aandacht te krijgen. Want daar stond dat toch in? Missie gelukt. Angela helpt. Wat een domme tut is het toch.

 11. Klaas Flink

  Angela is helemaal niet bijna over the hill. Het AD is geen hill. Dat is een vehikel voor meer bij elkaar geraapte flauwekul tussen de haakjes van een column. Bagger onder de noemer van de journalistieke vrijheid met als geliefde onderwerpen de BNers, want anders valt het niet op. Stel je voor dat het over de inhoud moet gaan, over de wat? Inhoud mevrouw de Jong, dat wat je niet hebt kun je niet geven ook.

 12. Kees

  Angela zit aan de top en dat brengt jaloezie.

 13. shrink

  Mevrouw de Jong vat alles wat zij ziet letterlijk op, zonder de ironie, de spot of de humor te zien. Dat maakt haar gemakkelijk verteerbaar voor het niet al te snuggere AD-publiek en volstrekt onverteerbaar voor het iets ontwikkelder deel van de natie.

 14. Herman

  Ze zit middagen bij de telefoon in de hoop van niet alleen een telefoontje van Jinek en Op1, maar van elk ander programma of tv kwisje. Als kijker word je er doodziek van.

 15. HBaz

  Spiegeltje spiegeltje aan de wand.

 16. Turbo Henk

  Chronisch ongesteld.

 17. Henk

  Wat een bagger en kots komt er toch uit Angela..
  Aan haar uitingen te zien moet het een in en in trieste eenzame vrouw zijn.
  Makkelijk scoren, met inhoudsloze kritiek.
  Ik walg letterlijk van dit mens.

 18. Paul

  De vaste MC schrijver is terug van vakantie.

  Heerlijk deze opmerking: Dat briest Angela de Jong, die middagen lang naast de telefoon zit in de hoop op een belletje van Jinek of Op1

 19. Chelsey

  Uitgerekend jij moet het nu gaan hebben over mediatrucjes?! Je bent zelf de grootste Mediatruc aller tijden met al die voorbedachte doortrapte columns en tv-recensies van je, die alleen maar tot doel hebben om aandacht te genereren voor jezelf en voor dat corrupte Duits Mediaclubje van je! Om maar niet te spreken over die onverzadigbare Mediageilheid van je die jou haast doet overkomen als een vieze stinkende vette Zeug die zich vol overgave al wroetend neerstort op een grote bak vol modder en stront om maar enigszins te trachten haar hevige honger te stillen! Jouw hang naar aandacht heeft ervoor gezorgd dat je, onder het mom van een lange vakantie, even pas op de plaats hebt moeten nemen van je baasjes, omdat je niet echt meer serieus werd genomen de laatste tijd en je zo langzaam aan een karikatuur van jezelf dreigde te gaan worden! Met al de tv-columns die je nu na de opgelegde Mediaquarantaine hebt afgeleverd bewijs je eigenlijk dat je vooralsnog niet genezen bent van je overmatige aandachtsgeilheid! Het is nog maar de vraag of je überhaupt te genezen valt! Misschien is het wel een teken dat het wel eens hoog tijd geworden is om eens een keer gewoon voorgoed op te rotten uit dat mediawereldje beste vette Zeug?! Want de stank die je weer voor de zoveelste keer aan het veroorzaken bent in Medialand is voor één ieder die daarbij betrokken is nu wel héél erg ondraaglijk aan het worden!

 20. Zomaar

  Lubach is altijd aandachtsgeil geweest en ook nog een enorme ijdeltuit.
  Maar heeft wel goede schrijvers die het programma hebben gemaakt voor wat het nu is.

 21. Tom

  It takes one to know one

 22. Jaja...

  Chelsey
  do 20 aug 2020 om 17:55

  Wow 😁 volgens mij mag je haar niet zo 🤔
  Complimenten voor een comment dat in prima Nederlands rechtstreeks uit je ♥️ komt. Kan er wel om lachen, sterker nog, heb zitten grinniken.
  Alvast een goed weekend gewenst 🤗

 23. JAN

  @ Chelsey Ben het vaak met je eens maar deze keer niet Het is gewoon haar werk,om kritisch haar eigen mening te geven. Er moet toch brood op de plank komen! Een ondernemer, of artiest die opdrachten weigert zal ook geen inkomsten hebben. Dat je haar niet zo mag is een ander verhaal, maar je maakt haar wel erg zwart , alsof ze de hoer van tv land is !
  Ik ken haar niet persoonlijk , en ook nooit ontmoet, maar mijn inziens is ze een gewone nette vrouw die haar manieren heeft! Ik vind uw verhaal een beetje ongepast !

 24. MarkoV

  De Angela-de-Jong-Gong

 25. Jean Paul

  Omdat die K-krant van jou het weer klakkeloos overneemt. Je kunt non-nieuws ook gewoon negeren.

 26. Js

  Angela is niet bang om geil te worden.
  Of niet Angela..

 27. Winterklaar

  Slechts een bescheiden crowdfundactie zal nodig zijn, om voldoende bij elkaar te krijgen om mevrouw Angela de Jong te laten inslapen.

 28. Lorelei Imboch

  Ja en Angela is dat absoluut niet he? Lekker in elk programma schnabbelen om de wereld te laten zien dat je verstand hebt of zoiets.

  Ga toch koken mens

 29. StefanV

  Geheid dat Zomerpromenade zondag aandacht besteedt aan de diss van Angela.

 30. Anoniem

  Angela is dan ook gewoon dik

 31. raam

  oei oie

  over geil gesproken

  angela toch

  praat je thuis ook zo met je kinderen

  angela droom je nog van gekleurde man in bed

  schrijf een keer over je eigen sex lusten

  wie heeft de broek thuis aan

  jij

  he angela

 32. JJLvdB

  Angela,

  Laat je niet in de luren leggen door Lubach.
  Kopietje VI. Ha, ha.

 33. Jan

  Wat ik mij afvraag en steeds mis in discussies met en over Angela de Jong; waar moeten wij Angela de Jong van kennen? Welke iconische, onvergetelijke, foutloze, door iedereen gewaardeerde en gerespecteerde megaprogramma’s heeft zij geproduceerd/geregisseerd/gepresenteerd waardoor het meerwaarde zou kunnen hebben wat zo iemand van een programma zou vinden? Anyone?

 34. Schoolkrant humor

  Lubach en Ebbinge hebben ze beiden op hetzelfde gymnasium gezeten en voor de schoolkrant geschreven?

 35. BRAAK

  Ze heeft gewoon gelijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.