Uitgerekend Angela de Jong vindt Lubach aandachtsgeil

Arjen Lubach kickt overduidelijk op aandacht nu hij roept dat Zondag met Lubach gaat stoppen, terwijl er nog helemaal geen einddatum in zicht is. Dat briest Angela de Jong, die middagen lang naast de telefoon zit in de hoop op een belletje van Jinek of Op1, in het AD. Angela schrok aanvankelijk best wel van het nieuws dat Zondag met Lubach gaat stoppen, omdat ze het inhoudelijk een erg sterk programma vindt. “Maar toen kwam de aap uit de mouw: er is nog geen einddatum.”

Sowieso maakt Arjen Lubach het komende seizoen af. “Er komt minstens nog één seizoen. Minstens.”

Het kan dus zomaar zijn dat Zondag met Lubach nog een jaar doorgaat. Waarom dan zo’n ophef, vraagt Angela zich af. “Mijn hemel, je gaat me toch niet vertellen dat de grote Lubach nu ook van dit soort goedkope mediatrucjes nodig heeft en kickt op de aandacht?

Ze vindt het heel erg tegenvallen van Arjen. “Kom op Arjen. Jij kunt beter. Ik schaar jou in het rijtje Matthijs van Nieuwkerk, niet in dat van Diederik Ebbinge en co.”

Oei, die is niet zo blij met de Angela de Jong-gong.

Foto: NPO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen