Bridget Maasland onthult van welke NPO-ster ze fan is

Geplaatst op ma 18 mei 2020 om 17:00

RTL-ster Bridget Maasland is een groot fan van VPRO-ster Arjen Lubach. Ze kijkt heel graag naar zijn succesvolle tv-programma Zondag met Lubach. Dat zegt de presentatrice in gesprek met NU.nl. Maasland geeft een top vijf kijktips voor de rest van quarantaine-Nederland en na About Us (Amazon Prime) en La Casa De Papel (Netflix) is Zondag met Lubach aan de beurt. “Het seizoen is net afgelopen, helaas. Ik ben een groot fan van Arjen Lubach en kan echt naar zijn uitzendingen uitkijken.”

Zondag Met Lubach is echt iets waar je voor gaat zitten, aldus Maasland. “Ik ben altijd benieuwd wat de redactie heeft uitgezocht en hoe ze dat hebben aangepakt. De manier waarop ze het brengen, grappig en toch ook informatief, vind ik heel erg knap.”

In haar top vijf noemt Maasland slechts één titel van RTL, namelijk Mocro Maffia. “Heel mooi gemaakt serie, met jonge, onbekende en echt megatalentvolle acteurs en een heel vernieuwende en frisse manier van draaien.”

Het lijkt soms net alsof je naar Scarface kijkt, zo’n andere wereld is het die je ziet, maar het gros ervan speelt zich gewoon in Amsterdam af. Dat maakt het extra bizar en angstaanjagend.”

Het nieuws laat Maasland momenteel even links liggen. “Het is te veel, al die prikkels, al die tegenstrijdige berichten. Ik probeer ervoor te waken om daarin mee te gaan.

Het NU.nl-interview met Bridget Maasland kunt u hier lezen.

Foto: RTL
24 Reacties op “Bridget Maasland onthult van welke NPO-ster ze fan is”


 1. KlimaatOptimist

  Vanavond, VERONICA INSIDE !!!
  Beste programma van de Nederlandse tv!!

 2. Wendy

  Ik denk niet dat het wederzijds is..

 3. Angeltje

  Daar wilt ze natuurlijk ook mee naar bed, die sl.et, ik weet niet of hij een relatie heeft, dan is het te hopen dat ze haar oogjes goed open houd, want ze staat hel snel met haar slipje op de voeten.

 4. Angeltje

  heel

 5. Banaan

  Zij houd wel van mensen met een a in de voornaam. Eerst andre hazes en nu arjan.. De volgende is andries knevel zeker.

 6. Jan Lol

  Heel vroeger, ermoet nog een filmpje van zijn, zat ze achter JanSmit aan.
  Ze valt op jongere jongens……blijft een stom huppppelll k”tje

 7. Martijn

  Bijzonder om te zien hoe MC-reaguurders aanslaan op bepaalde personen. Wat voor leven heb je dan?

 8. Iemand

  Die lesbi mag corona krijgen, stink wijf dat ze is.

 9. RTL fanaat

  Noodkreet aan het kabinet ,

  Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben , zijn de financiele gevolgen voor RTL zorgwekkend.
  De inkomsten dalen per dag, en dat zal gevolgen hebben voor de grootste, ( nog wel)
  commerciele tv zender RTL Nederland ,en haar medewerkers, en verschraling van het aanbod!

  Nu vele bedrijven geholpen worden, willen wij dat ook!

  Wij vragen 200 miljoen voor de misgelopen reclame inkomsten ,en 5 euro van alle kijkers van Nederland. Of ze nu wel of niet naar ons kijken !

  Zo kunnen wij de programmering continueren anders gaan we mogelijk op zwart

  HELP!! HELP!!

 10. HUGO

  Niemand is meer fan van Bridget.

  Wen er maar aan zittend op je bank iedere dag.

 11. Irene van Ballegooijen

  Ik hoop zo dat ze niet meer aan de desk van RTL Boulevard gaat verschijnen. Dat zou echt goed nieuws zijn.

 12. Haarry Sloob

  @@ RTL FANAAT Bent u de tussenpersoon? Wat is het banknummer? Zal morgen even een geste doen van 200 miljoen! Met Ziggo zal wel onderhandeld moeten worden over de 5 euro p .m. per per kijker
  Was die 200 miljoen alleen voor RTL 4 , of wilt u ook miljoenen voor alle RTL bij zenders? Ja dat moet ik even overleggen met de geldschieters zoals de pensioen fondsen , SVB , want die hebben er wel belang bij dat uw zenders blijven voor de oudjes ! De NPO gaan we natuurlijk wel 300 miljoen korten
  op verzoek van SJAAK ! Ja wij in Den Haag lezen ook deze site !

 13. Germaans

  Er zijn veel dames die door hun eigen hondjes laten likken. Maasland is er ook een van!

 14. Gwendolyn

  Bridget is fan van Arjen. Toepasselijk, want die vind ik allebei strontvervelend.

 15. Bastiaan

  toch totaal niet interessant wat haar mening is!

 16. Hoogleraar Whisky-Bottelen

  Libach is van de mannenliefde.

 17. Bart

  Bridget over Mocromaffia “Het lijkt soms net alsof je naar Scarface kijkt, zo’n andere wereld is het die je ziet, maar het gros ervan speelt zich gewoon in Amsterdam af. Dat maakt het extra bizar en angstaanjagend.”

  Zou ze door hebben dat dit dagelijks aan de orde van de dag is en dat de politie en de politiek hier niet of nauwelijks iets aan doen. Wegmoffelen en doen alsof het niet bestaat. Aan talkshows tafels mag het Marokkanenprobleem niet benoemd worden. Zelfs de Amsterdams burgemeester werkt mee aan het negeren van het probleem. Femke is al burgemeester natuurlijk niet serieus te nemen want haar gezin is net zo crimineel. RTL doet er nog een schepje bovenop met het verheerlijken van het hele probleem door er een serie van te maken. Wat zijn ze tof he die jongens! Dit alles word nog een extra gevoed door rappertjes als Lil Kleine en Boef. Maakt RTL geen een documentaire van. Heel normaal hoe deze mensen zich gedragen. Evenals al die mafkezen die met doen programma’s als Tempation Island, Love Island en Ex on the beach. Ook weer RTL deze programma maakt en/of uitzend. Echt schandalig dat men aan deze troep geld uitgeeft. Je moet het als grootste commerciële tv zender gewoon niet willen maken.

 18. MediaPrak

  Volgens mij is het onderhand tijd dat ze ‘gewoon’ weer aan ’t werk gaat. Ten tweede zou de Arbeidsinspectie eens moeten optreden tegen so-called BN’ers (wo Bridget en haar ex Dre) welke bij voortduring hun (minderjarige) kinderen ge/misbruiken op Instagram en andere soc media. Laten we dit beschouwen als kinderarbeid. Geen boete, maar een waarschuwing lijkt mij voldoende om hier een eind aan te maken.

 19. Zalmneusje

  @Bart
  Spijker. Kop. Raak.

 20. leo

  Zet Nicolet en Bridget terug op Boulevard!

 21. Irene Plasgoot

  Bridget is inmiddels overbodig geworden en niemand mist haar.

 22. Genderneutraal

  Gwendolyn
  ma 18 mei 2020 om 19:33 ,

  Wat denk je..gooi eens een grapje in de groep?

 23. StefanV

  Prima toch? Ik ben ook groot fan van Zondag met Lubach, vanaf het eerste uur. Ik heb nog geen minuut van dat programma gemist.

 24. teuntje

  Lekker boeiend ga je corrigerend ondergoed wassen slettebak

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.