Bridget Maasland onthult van welke NPO-ster ze fan is

RTL-ster Bridget Maasland is een groot fan van VPRO-ster Arjen Lubach. Ze kijkt heel graag naar zijn succesvolle tv-programma Zondag met Lubach. Dat zegt de presentatrice in gesprek met NU.nl. Maasland geeft een top vijf kijktips voor de rest van quarantaine-Nederland en na About Us (Amazon Prime) en La Casa De Papel (Netflix) is Zondag met Lubach aan de beurt. “Het seizoen is net afgelopen, helaas. Ik ben een groot fan van Arjen Lubach en kan echt naar zijn uitzendingen uitkijken.”

Zondag Met Lubach is echt iets waar je voor gaat zitten, aldus Maasland. “Ik ben altijd benieuwd wat de redactie heeft uitgezocht en hoe ze dat hebben aangepakt. De manier waarop ze het brengen, grappig en toch ook informatief, vind ik heel erg knap.”

In haar top vijf noemt Maasland slechts één titel van RTL, namelijk Mocro Maffia. “Heel mooi gemaakt serie, met jonge, onbekende en echt megatalentvolle acteurs en een heel vernieuwende en frisse manier van draaien.”

Het lijkt soms net alsof je naar Scarface kijkt, zo’n andere wereld is het die je ziet, maar het gros ervan speelt zich gewoon in Amsterdam af. Dat maakt het extra bizar en angstaanjagend.”

Het nieuws laat Maasland momenteel even links liggen. “Het is te veel, al die prikkels, al die tegenstrijdige berichten. Ik probeer ervoor te waken om daarin mee te gaan.

Het NU.nl-interview met Bridget Maasland kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen