Arjen Lubach verduidelijkt: ‘Er is nog geen einddatum’

De media staan bol van het nieuws dat Arjen Lubach heeft besloten om te stoppen met Zondag Met Lubach. Het staat in zijn autobiografie, die vandaag in de winkels ligt. De presentator brengt zojuist wat nuance aan op Twitter: hij stopt wel, maar de einddatum is nog niet in zicht. Het zou dus kunnen dat hij er na het komende seizoen alsnog een seizoen aan vastplakt. “We maken dit najaar sowieso nog een reeks. Wanneer de laatste aflevering precies is, is nog onduidelijk.

Of er nou nog één of twee seizoenen volgen: Arjen is er wel klaar mee. “Feit is wel dat ik (zoals in het boek te lezen is) heb besloten dat het einde in zicht is.”

Zijn er echt geen onderwerpen meer? “Er is altijd nieuws, dus ook altijd content. Zoals ik in het boek schrijf gaat het vooral om stoppen op het hoogtepunt, in combinatie met hoe ik vind dat het format op deze manier tegen zijn grenzen aanloopt.

Wat gaat hij nu doen? “Ook te lezen in het boek: ik ben nog niet klaar met televisie, grappen over het nieuws en de samenwerking met mijn geweldige team. Wanneer er iets nieuws komt en hoe dat er dan uitziet is nog niet duidelijk.”

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen