Leona Philippo vindt Adam Zkt Eva plat

Leona Philippo, de winnares van de derde The Voice of Holland, vindt het RTL 5-programma Adam Zkt Eva met Nicolette Kluijver ongelooflijk plat. Dat heeft de zangeres laten weten in De Wereld Draait Door. Philippo kwam bij het zappen toevallig langs het programma, waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een onbewoond eiland. “Ik dacht: wat moet ik hiermee? Ik was aan het zappen, want ik kijk niet naar dat soort tv, en ik was astonished. Ik dacht: wat gebeurt hier nou?

Ze schrikt ervan dat dit zomaar op tv komt. “Ik ben heel blij dat mijn zoontje 2,5 is en nog niet kan zappen. Ik weet niet wat kinderen als zij dit zouden zien…”

Ik heb meer zoiets van: waar zijn we nou beland? Ik begrijp vernieuwing, ik begrijp het allemaal, maar het hoeft niet plat te worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen