Margreet Spijker bedankt kijkers bij afscheid

Margreet Spijker heeft de kijkers van RTL Nieuws in haar laatste uitzending bedankt voor hun steunbetuigingen. Dat was gisteren te zien op RTL 4. Spijker is ontslagen door RTL Nieuws, omdat haar stem niet urgent genoeg zou zijn. “De afgelopen periode moest ik me even schrap zetten, maar ik voelde me zo gesterkt door de vele reacties op mijn vertrek en daar ben ik blij mee en ook dankvoor voorMijn tijd is gekomen om van u, kijker van het RTL Nieuws, afscheid te nemen.

Ze blijft RTL Nieuws trouw als kijker. “Ik zal in de toekomst samen met u aan de andere kant van het scherm met genoegen naar het RTL Nieuws blijven kijken, waar zo veel fantastische collega’s van mij werken. Hopelijk tot ziens, waar dan ook.”

Collega Roelof Hemmen sprak Spijker ook kort toe. “Lieve partner, ik zal je missen, je collega’s zullen je missen en ik weet zeker dat heel veel kijkers je gaan missen. Je bent een lief en warm mens, een fijne collega en een heel goede presentator. Het is jammer dat het zo moet aflopen. Dankjewel.

Er keken ruim 1 miljoen mensen naar het afscheid van Spijker.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen