Jasmine Sendar twijfelt over toekomst in Hollywood

Jasmine Sendar, bekend van de geflopte RTL 5-soap Malaika, weet niet of ze een toekomst heeft in Hollywood. Dat vertelt de actrice in Story. Een paar maanden geleden vertrok Sendar naar Los Angeles voor een acteercursus. “Ik heb er heel veel geleerd en heel leuke mensen ontmoet, zoals castingdirectors die voor de grootste soaps werken. Maar ik weet niet of mijn toekomst daar ligt“, geeft de actrice aan. “Ik wilde vooral ervaring opdoen en technisch beter worden.

Sendar had de tijd van haar leven in Hollywood, ondanks dat ze haar zoontje achterliet in Nederland. “Het was in het begin wel even wennen dat ik niet meer voor een ander hoefde te zorgen. Maar omdat ik elke dag les had, verdween dat gevoel snel naar de achtergrond.

Nog nooit heeft Sendar zo intensief geleerd. “Elk moment van de dag waren we met acteren bezig. Ook als we geen les hadden. Dan gingen we met de klas scènes oefenen. Het was echt fantastisch.

Sendar heeft momenteel geen tv-klus.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen