Weer natuurserie op prime time: Pinguïns Undercover

Foto: NCRVNa het grote succes van BBC-hits als Life, Frozen Planet, Earthflight en Africa pakt Nederland 1 in januari weer uit met een natuurserie van de Britse omroep: Pinguïns Undercover. Dat heeft de EO vandaag gemeld. Pinguïns Undercover is vanaf 8 januari drie woensdagen lang prime time te zien op Nederland 1, direct na het Achtuurjournaal. “De serie laat met behulp van spycams – als pinguïns vermomde camera’s – zien hoe pinguïns leven in hun natuurlijke omgeving“, aldus de omroep.

De serie volgt de pinguïns van voor hun geboorte tot ze hun eigen weg gaan. “Verschillende soorten komen aan bod, van de pinguïns die leven op het ijzige Antarctica tot de tropische pinguïnsoorten uit de woestijn“, meldt de EO.

Maak kennis met deze veelzijdige zeevogels, die niet alleen koddig en aandoenlijk zijn, maar óók temperamentvol.”

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen