Dubbelop Youp bij Publieke Omroep

Foto: Mike van den ToornYoup van ’t Hek is vanavond te gast in twee veel bekeken programma’s van de publieke omroep NTR. Om half acht zit hij in de Matthijs van Nieuwkerk-show Top 2000 a gogo, waarna hij om elf uur wordt ondervraagd door Jeroen Pauw in 5 Jaar Later. Dat heeft de omroep laten weten. Het zal de oplettende kijker niet ontgaan dat Van ’t Hek weinig werk heeft gemaakt van de styling. Zowel in de vooravond als op de late avond draagt de populaire cabaretier namelijk hetzelfde blauwe vest.

Van ’t Hek is te gast in de Top 2000-show om te vertellen over muziek. Hij bekent dat hij zijn latere echtgenote heeft versierd op de klanken van Paradise by the dashboard light.

In 5 Jaar Later blikt hij terug op een interview dat hij vijf jaar geleden had met Pauw. “Een gesprek over een ouder wordende cabaretier die nog steeds passie heeft, nog elke dag voor het beste wil gaan en nooit tevreden is“, aldus de NTR.

Top 2000 a gogo begint om 19.30 uur op Nederland 3. 5 Jaar Later is om 23.05 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen