Nationaal Ballet krijgt soap bij Publieke Omroep

Geplaatst op ma 30 sep 2013 om 12:25

Foto: AvroNa de dit voorjaar uitgezonden serie Bloed, Zweet en Snaren over de mensen van het Concertgebouworkest, start de AVRO deze herfst met de productie van Bloed, Zweet en Blaren, ditmaal over Het Nationale Ballet. Dat heeft de AVRO vandaag laten weten. De AVRO is vereerd dat Het Nationale Ballet zijn medewerking aan deze serie heeft toegezegd, zo laat een zegsvrouw weten. “En blij om opnieuw samen te werken met producent De Haaien uit Amsterdam.”

Het Nationale Ballet, gevestigd in Amsterdam, vierde in het seizoen 2011- 2012 zijn 50-jarig jubileum. “Het zijn de mensen die bij Het Nationale Ballet werken die de sleutel vormen tot het al decennia durende succes van het gezelschap.”

Dat zijn natuurlijk de dansers, maar ook bijvoorbeeld de artistieke staf, de persafdeling evenals de mensen van de kostuumafdeling en het decoratelier.

De serie wordt uitgezonden in het voorjaar van 2014.
1 Reacties op “Nationaal Ballet krijgt soap bij Publieke Omroep”


  1. Hank B.M.

    Een beetje cultuur is nooit weg …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.