Nationaal Ballet krijgt soap bij Publieke Omroep

Foto: AvroNa de dit voorjaar uitgezonden serie Bloed, Zweet en Snaren over de mensen van het Concertgebouworkest, start de AVRO deze herfst met de productie van Bloed, Zweet en Blaren, ditmaal over Het Nationale Ballet. Dat heeft de AVRO vandaag laten weten. De AVRO is vereerd dat Het Nationale Ballet zijn medewerking aan deze serie heeft toegezegd, zo laat een zegsvrouw weten. “En blij om opnieuw samen te werken met producent De Haaien uit Amsterdam.”

Het Nationale Ballet, gevestigd in Amsterdam, vierde in het seizoen 2011- 2012 zijn 50-jarig jubileum. “Het zijn de mensen die bij Het Nationale Ballet werken die de sleutel vormen tot het al decennia durende succes van het gezelschap.”

Dat zijn natuurlijk de dansers, maar ook bijvoorbeeld de artistieke staf, de persafdeling evenals de mensen van de kostuumafdeling en het decoratelier.

De serie wordt uitgezonden in het voorjaar van 2014.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen