Johan Derksen vindt homo’s onvolwassen

Johan Derksen is ernstig geschrokken van de commotie die René van der Gijp deze week heeft veroorzaakt met zijn uitspraken over homo’s in de voetballerij. Dat zei hij gisteren op RTL 7. Derksen vindt het kinderachtig. “De hele homoscène heeft zich heel overgevoelig gedragen en onvolwassen. Ze huilen voordat ze geslagen worden. Wat René over zich heen heeft gekregen is buitenproportioneel. Dat vind ik nergens op slaan“, aldus de voetbalanalist van de mannenzender.

Volgens Derksen is de homowereld selectief verontwaardigd. “Ze kunnen helemaal niet omgaan met hun eigen geaardheid blijkbaar.”

Hij vindt het best kunnen wat er allemaal gezegd is. “Haast alle homo’s hebben blijkbaar zulke lange tenen, want die reageren als een adder gebeten. Word eens volwassen met je homo. Er is helemaal niets miszegd, dus als er écht iets gebeurt, staat het land in brand.”

Met zaken als de Gay Parade roepen homo’s dit over zichzelf af, stelt Derksen. “Ik zie zo’n bloemencorso door de grachten gaan en ik zie alleen heren met een veer in hun reet.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen