Glennis Grace wil eigen soap op televisie

Glennis Grace wil dolgraag een eigen real life soap op televisie. “Als zo’n aanbod komt, zeg ik direct ja. Want mijn leven is gewoon te gek, ronduit fantastisch!“, zegt ze vandaag in het AD. Grace heeft de behoefte om haar leven met iedereen te delen. “Het wordt hoog tijd dat mensen mijn andere kanten eens leren kennen. Ik sta kennelijk te boek als arrogant, maar dat beeld klopt totaal niet. In werkelijkheid ben ik lief, een tikkeltje maf, soms verlegen en lekker gek“, zegt de zangeres.

Toch begrijpt Grace het wel als mensen zeggen dat ze arrogant is. “Zoals iedereen dat is, ben ik ook wel eens behoorlijk bot.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen