Nieuwsuur wil verder met Ferry Mingelen

Foto: Leendert JansenFerry Mingelen mag dan wel aan de kant geschoven worden door het NOS Journaal, de baas van Nieuwsuur wil graag met hem verder. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. De rubriek wil de parlementair verslaggever niet kwijt. “De hoofdredacteur van Nieuwsuur heeft aangegeven dat we eens moeten praten of ik straks ook nog wat kan doen. Dat zal niet in de rol zijn die ik nu vervul, maar denk bijvoorbeeld aan langere interviews met oud-politici“, zegt de 65-jarige Mingelen. 

Mingelen moet weg bij het NOS Journaal, omdat het programma wil vernieuwen. “Of dat ook verjonging is? Ja, iemand die mij opvolgt is al snel jonger hè. Wellicht heeft het er mee te maken dat het publiek van nieuwsuitzendingen vergrijst en de NOS ook jongere kijkers wil trekken.

En ik snap ook dat je niet tot je 80e kan blijven“, besluit hij.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen