‘Arjan Noorlander opvolger Ferry Mingelen’

Arjan Noorlander, de relatief onbekende politiek correspondent van de NOS, wordt de opvolger van Ferry Mingelen. Dat hebben bronnen laten weten aan Albert Verlinde, zei hij gisteren in RTL Boulevard. Verlinde heeft meerdere namen gehoord. “Er zijn drie mensen die wij horen gonzen. Xander van der Wulp is iemand die genoemd wordt, Dominique van der Heyde, die we al langer in beeld zien, en degene die genoemd wordt als de nummer één is Arjan Noorlander.” 

De showkenner was verrast door het aangekondigde vertrek van Mingelen, maar had hem zelf nog een jaar langer aangehouden. “Ik zou denken: gebruik hem nog een jaar om iemand in te werken, want wie staan er nou klaar om hem te gaan vervangen.

Marcel Gelauff, hoofdredacteur van het NOS Journaal, liet overigens weten dat hij het niet naar vindt dat ze twee maanden voor de verkiezingen in 2014 breken met Mingelen. “Ik vind dat niet cru, want we hebben het vorig jaar al met elkaar afgesproken.

In zo’n situatie is het altijd lastig kiezen welk moment je kiest. Er zijn natuurlijk meerdere momenten die kunnen. Maar uiteindelijk moet je kiezen. Voor iedereen is er een moment van stoppen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen