Astrid Joosten wil Twee voor Twaalf tot pensioen doen

Foto: Nick van OrmondtAstrid Joosten is haar spelshow Twee voor Twaalf nog lang niet zat. Hoewel ze de show al sinds 1991 aan elkaar praat, gaat de 54-jarige presentatrice er graag nog minstens tien jaar mee door. Dat vertelt ze in VARAgids. Joosten wil het programma voor geen goud missen. “Het is een fijne constante factor in mijn bestaan en ik hoop dat ik het tot aan mijn pensioen mag presenteren. Sterker nog: dat gaat lukken. Het is nog steeds leuk, ook omdat het meer inhoud heeft dan wat de kijker ziet.” 

Het is niet zo gemakkelijk als het lijkt om een aflevering op te nemen. “Ik ben een hele dag met spelers in de weer en moet ze bijvoorbeeld op hun gemak stellen. En de quiz vereist dat je uiterst secuur te werk gaat. Een fout en het hele land valt over je heen.

Daarnaast probeer ik de formule van Twee voor Twaalf te bewaken in de geest van de onlangs overleden Ellen Blazer, de bedenker van de quiz“, besluit ze.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen