Bridget Maasland vindt Albert Verlinde ‘een lul’

Shownieuws-host Bridget Maasland is niet gecharmeerd van Albert Verlinde, de presentator van de grote concurrent RTL Boulevard. Dat vertelt ze op BNR. Maasland wordt niet graag vergeleken met Verlinde. “Al vind ik hem in zijn werk wel goed, dus misschien is het wat dat betreft wel een compliment. Maar ik vind het niet de meest sympathieke man op aarde“, zegt ze, waarop de interviewer vraagt of ze hem ‘een lul’ vindt. “Als het Haagse meisje in mij naar boven zou komen, dan wel ja.”

Hoewel Maasland ook voor RTL Boulevard heeft gepresenteerd, heeft ze nooit met Verlinde samengewerkt. “Ik heb nog nooit met hem gewerkt, want ik zat altijd op zijn plek, dus ik zag hem nooit.”

Dat heeft ze ook niet gemist. “Ook hoe hij met mensen omgaat, vind ik niet prettig. Hij is niet zo aardig. Tenminste, wel voor de mensen waar hij musicals mee maakt.”

Mensen die aan hem verdienen daar is wel een goede verstandhouding mee, lijkt het. Maar als hij praat over mensen uit het vak, dat vind ik niet zo aardig. Dat is niet mijn methode.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen