MAX onthult cover nieuw omroepblad

Foto: MAXHet eerste nummer van MAX Magazine is verschenen. Voordat het blad vanaf volgende week in de winkels ligt, hebben de ruim 315.000 leden van de ouderenomroep nu al een gratis exemplaar in de bus gekregen. Dat heeft ze woensdag laten weten. ‘Sprankelend vormgegeven en met een groot lettertype’, zegt MAX over de lay-out van het blad. “Dit is een nieuwe mijlpaal voor Omroep MAX. Ik ben ontzettend trots op ons nieuwe blad. Het staat als een huis“, aldus baas Jan Slagter

MAX Magazine is volgens hem veel meer dan een omroepblad. “Het biedt de laatste trends op het gebied van gezond leven, lifestyle, financiën, reizen en natuurlijk interessante interviews en persoonlijke verhalen.”

Leden van MAX Magazine worden automatisch gratis lid van Omroep MAX. Wanneer zij al lid zijn, dan wordt dit verrekend met het abonnementsgeld.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen