Stacey Rookhuizen mogelijk in talentenjacht SBS 6

Foto: Mike van den ToornStacey Rookhuizen ontkent niet dat ze plaats gaat nemen in de jury van de nieuwe talentenjacht The Next Pop Talent op SBS 6. Dat was woensdag te zien in RTL Boulevard. Hoewel ze uit de jury van RTL 4’s X Factor is gezet, maakt Rookhuizen zich geen zorgen. “Er zijn gelukkig meer jurytafels in Nederland“, liet ze weten. Als wordt gevraagd of dat een overstap naar SBS betekent, zegt ze: “Daar kan ik niets over zeggen. Gelukkig heb ik naast jureren ook genoeg andere leuke klussen.

Rookhuizen keert net als Eric van Tijn niet terug bij X Factor. “Ik heb ook geen vast contract, dus ik voelde hem al een beetje hangen. Een paar weken terug werd ik gebeld door Erland. Hij meldde het nieuws. Toen heb ik hem een ‘oelewapper’ genoemd. Ha ha.

Ze zit niet in zak en as. “Aan de andere kant ben ik gelukkig ook al tien jaar zelfstandig ondernemer en freelancer. Ik weet heel goed dat dingen voorbijgaan. Het is wel jammer. Het was gewoon stikgezellig, elk seizoen weer.”

Van Tijn sluit zich daarbij aan. “Je kunt je afvragen waarom ze nou voor Stacey en mij kiezen en niet voor Gordon en Angela, die natuurlijk veel slechter zijn. Ha ha. Ik denk dat er een paar dingen meespelen, bijvoorbeeld dat die een vast contract hebben. Die kun je niet wisselen, al wilde je dolgraag van ze af.”

Overigens is Van Tijn ook beschikbaar voor een plekje in de jury bij SBS 6. “Misschien ga je mij in de jury terugzien. Het zou zo maar kunnen. Er komen allemaal nieuwe programma’s en daar hebben ze juryleden voor nodig. Geen idee.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen