Gordon blij met nieuwe X Factor-jury

Geplaatst op do 29 nov 2012 om 10:33

Foto: RTLGordon vindt het erg vervelend voor de vertrekkend juryleden Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen, maar is tegelijkertijd ook blij met de vernieuwing in de jury van X Factor. Dat vertelde hij donderdag op 538. De entertainer wist al een tijdje dat RTL 4 de jury wilde vernieuwen. “Er was ook een moment sprake van dat Babyface in de jury zou komen te zitten, een wereldberoemd producer uit Amerika. Nu komt Ali B-artiest. Ha ha. Ik ben al bezig met mijn cursus Marokkaans.

Ook over het vertrek van zijn collega’s, wist Gordon al langer. “Ja, ik weet het natuurlijk al een hele tijd. Ik vond het eigenlijk een beetje vervelend omdat ik het al heel lang wist en Eric is me ook dierbaar en Stacey is natuurlijk ook ehh… Die kom ik gewoon regelmatig tegen. Het is de taak van de zender om dat soort dingen te doen.”

Zelf heeft Gordon naar eigen zeggen geen enkele invloed gehad op het vertrek van de twee, maar wel op de komst van nieuwe juryleden. “Ja, nou een stem. We praten erover. Dan komen er allerlei namen voorbij. Ik vond dit eigenlijk wel heel leuk.”

Naast Ali B, gaat het gerucht dat ook Candy Dulfer achter de desk plaatsneemt. “Dat is toch ook al bekend? Volgens mij is Candy Dulfer wel zeker, hoor. Ik las het overal aan de krant, dus het lijkt me sterk dat het nog niet bekend is. Nou, dan is het hierbij bekend dat het Candy Dulfer is, ha ha. Tenzij ze het nog afblazen. Ha ha.”

Al met al is Gordon tevreden. “Ik ben er super blij mee. Top. Het is voor hen teleurstellend, maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer fris. Het is leuk dat er een nieuwe jury is en volgens mij komt er ook een nieuw presentatieduo straks. Dat is ook leuk.”

Angela Groothuizen blijft ook behouden in de X Factor-jury.
13 Reacties op “Gordon blij met nieuwe X Factor-jury”


 1. Daan

  Als er 1 vervangen had mogen worden is het Gordon zelf.

 2. Anoniem

  Had ik liever Babyface gezien dan Ali B. natuurlijk…

 3. Mark II

  Ik vind de jury nu totaal oninteressant, alleen Angela Groothuizen is interessant en goed, maar die kan dat in haar ééntje niet trekken.

 4. Ineke

  Tuurlijk wist Gordon het allang………bla bla bla

 5. D@@N

  lol van Babyface naar…….. Ali B? :P

 6. Robin D.

  Dus ook een nieuw presentatieduo maak ik hieruit? Ben dan benieuwd wie.. Iemand suggesties/ideeen :P

 7. Dhr. Janssen

  Jammer. De jury was juist leuk op elkaar ingespeeld. Ali B, ik heb er niks mee. Oelewapper die Galjaard

 8. Danny van der Sluys

  Babyface was echt niet hier komen jureren hoor! Weet hoe groot die gast is? Die heeft echt geen tijd voor dit en al helemaal niet voor een land waarvan hij zeeer waarschijnlijk niet eens weet waar het ligt.

  Wel ben ik benieuwd of Gordon net zo begripvol was geweest als hij 1 van de vertrekkende juryleden was geweest. Ik denk van niet….

 9. bibi

  Wendy en Martijn zouden het toch gewoon doen?

 10. Anoniem

  My God, maar 9 reacties op een Gordon artikel?? Dit gaat niet veel goeds betekenen voor X Factor.

 11. kloowjoow

  Nee, 11. En doe niet zo aanstellerig met je Engelse ‘My God’.

 12. Delano

  Jammer dat Candy Dulfer haar medewerking verleent aan X-Factor. Toch houd ik vast dat dit niet ten koste zal gaan van haar carrière.

 13. Max

  Pffffffff alib , nou ja ik keek toch al niet…….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.