Gordon blij met nieuwe X Factor-jury

Foto: RTLGordon vindt het erg vervelend voor de vertrekkend juryleden Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen, maar is tegelijkertijd ook blij met de vernieuwing in de jury van X Factor. Dat vertelde hij donderdag op 538. De entertainer wist al een tijdje dat RTL 4 de jury wilde vernieuwen. “Er was ook een moment sprake van dat Babyface in de jury zou komen te zitten, een wereldberoemd producer uit Amerika. Nu komt Ali B-artiest. Ha ha. Ik ben al bezig met mijn cursus Marokkaans.

Ook over het vertrek van zijn collega’s, wist Gordon al langer. “Ja, ik weet het natuurlijk al een hele tijd. Ik vond het eigenlijk een beetje vervelend omdat ik het al heel lang wist en Eric is me ook dierbaar en Stacey is natuurlijk ook ehh… Die kom ik gewoon regelmatig tegen. Het is de taak van de zender om dat soort dingen te doen.”

Zelf heeft Gordon naar eigen zeggen geen enkele invloed gehad op het vertrek van de twee, maar wel op de komst van nieuwe juryleden. “Ja, nou een stem. We praten erover. Dan komen er allerlei namen voorbij. Ik vond dit eigenlijk wel heel leuk.”

Naast Ali B, gaat het gerucht dat ook Candy Dulfer achter de desk plaatsneemt. “Dat is toch ook al bekend? Volgens mij is Candy Dulfer wel zeker, hoor. Ik las het overal aan de krant, dus het lijkt me sterk dat het nog niet bekend is. Nou, dan is het hierbij bekend dat het Candy Dulfer is, ha ha. Tenzij ze het nog afblazen. Ha ha.”

Al met al is Gordon tevreden. “Ik ben er super blij mee. Top. Het is voor hen teleurstellend, maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer fris. Het is leuk dat er een nieuwe jury is en volgens mij komt er ook een nieuw presentatieduo straks. Dat is ook leuk.”

Angela Groothuizen blijft ook behouden in de X Factor-jury.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen