Johnny, Leontine en Tooske zakken verder weg

De woensdagshows van SBS 6 hebben wederom een nieuw laagterecord te pakken. Zowel Alles is Liefde met Johnny de Mol en Leontine Borsato als Klas van ’89 met Tooske Ragas gleden verder onderuit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Alles is Liefde noteerde woensdag vanaf half negen ’s avonds een magere score van 378.000 kijkers, terwijl Klas van ’89 direct erna goed was voor 379.000 kijkers. Het betekent een nieuw dieptepunt voor beide programma’s.

Eind oktober begonnen beide programma’s nog hoopvol, voor SBS 6-begrippen. Op Alles is Liefde stemden 628.000 mensen af, terwijl Klas van ’89 toen 684.000 kijkers. Van dat kijkerspubliek is nu respectievelijk 40 en 45 procent afgehaakt.

SBS 6 was woensdag de vijfde zender van Nederland. Gemiddeld genomen is zij de nummer drie.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen