Koffietijd strikt topadvocaat Bram Moszkowicz

Geplaatst op do 31 mei 2012 om 14:12

Bram Moszkowicz heeft ‘ja’ gezegd tegen de redactie van het tv-programma Koffietijd. De bekende strafpleiter is op woensdag 6 juni te gast in het ochtendprogramma. Dat heeft RTL 4 donderdag laten weten. Het is de eerste keer dat Moszkowicz te gast is in de ochtendshow, dus er is volgens de redactie genoeg te bespreken. “Hij heeft onlangs een boek geschreven en er zijn geruchten dat hij vanaf september zijn eigen talkshow gaat presenteren“, aldus een woordvoerder.

Koffietijd heeft volgende week meer bekende namen in de show. Zo is op maandag Gordon te gast met zijn LA The Voices en is Ruud de Wild in dezelfde uitzending de ‘kunstenaar van de week’.

Stef Bos is dinsdag te gast en woensdag is, naast Moszkowicz, ook dierenvriend Martin Gaus van de partij.

Donderdag komt Danny de Munk langs en vrijdag, de laatste uitzending voor de zomerstop, staat in het teken voor tips voor goedkope vakanties.
19 Reacties op “Koffietijd strikt topadvocaat Bram Moszkowicz”


 1. Marc E. Putto

  Altijd een wat nerveuze vent op TV, zwaar in het defensief veelal en met wat neurotieke tics (samentrekkingen van/bij het oog).

 2. Anoniem

  Maar ook best sympathiek.
  Vooral als hij over zijn familie of gezin wordt geinterviewd.
  Hele warme man.
  Helaas alleen wel iemand die ja zegt tegen elke tv programma en dus wel erg vaak op tv is.

 3. Olga

  Och och ‘dierenvriend’ Martin Gaus, mensen moesten eens weten….

 4. Peter

  Hij doet het bij RTL Boulevard altijd erg goed, kan rechtelijke taal altijd goed vertalen naar begrijpelijke uitleg voor de leek. Hij is de favoriete leraar die je nooit gehad hebt. Minpuntje, hij is rechts en dat laat hij nog wel eens blijken. Zou wat objectiever mogen wezen soms.

 5. MjH

  @Peter helemaal mee eens. Hij legt iets ingewikkelds heel duidelijk uit, zodat iedereen het begrijpen kan. Belangrijk is dan wel, de wil om het te snappen en ervoor openstaat.

  @Marc E. Putto, die “tics” hoeven niet te komen door nervositeit voor de TV. Dat viel mij ook op in de rechtzaal tijdens het proces Wilders.

  @Anonymous donderdag 31 mei 2012 om 14:18 inderdaad, ik heb hem bij Peter van der Vorst gezien en dan komt hij inderdaad geheel anders over.

 6. GW

  Beetje gemengde gevoelens bij Bram. Aan de ene kant vind ik hem charmant, intelligent en vermakelijk als hij weer eens op zijn welbespraakte en vinnige praatstoel zit. Zeker als hij bijv. weer eens met zijn stem in de hoogte gaat en met zijn Limburgse accent koket zegt “Nee dat heeft u goed gezien meneer Pauw”. Dan moet ik wel altijd grinniken. Hij geeft als talkshowgast altijd waar voor zijn geld; er gebeurt altijd wat als Bram aanschuift. Bovendien praat hij, zoals Anon aangeeft altijd met veel liefde over zijn familie.

  Aan de andere kant slaat die vinnigheid wel eens over naar i.d.d. overdreven defensief gedrag en vind ik de nerveuze maniertjes, de tics, het continue trekken aan zijn boord, bij RTL Boulevard naar zichzelf kijken of hij in beeld is, op zijn zachtst gezegd opvallend voor een man die al zo lang in de media verschijnt. Bovendien lijkt het me een warme familie maar aan de andere kant een ook erg harde familie. Mijn gevoel zegt dat dat vertrek uit het maatschap, ondanks tegenwerpingen, niet helemaal geruisloos is gegaan. Zoals ze destijds ook het gezin van Robert, het zwarte schaap van de familie, hebben laten vallen is ook niet kies; wat kunnen die kinderen er nou aan doen dat hun vader fout was? Dan is er nog het belastingontduikingverhaal, het befk.. (ehm laat maar ;-) ), de vermeende belangenverstrengeling rondom Endstra en niet te vergeten de onmiddellijke beschuldiging van antisemitisme door Moszkowicz van iedereen die ook maar überhaupt kritische vragen omtrent het conflict in de Gazastrook durft te vragen.

  Bram is gewoon een boefje, maar wel een vermakelijk boefje ;-) .

 7. GW

  @ MjH: Ze “ticten” bijna synchroon; Bram’s knipperende ogen en Wilders’ mond.

 8. elske

  Deze oma is blij met Bram maar ook met Eva Jinek, eindelijk eens goed nederlands sprekende mensen op tv. en bovendien goed gekleed . Zie te strak zittende jasjes nieuwslezers, van de NOS. Wij heben behoefte aan beschaafde nederlanders, die dan ook nog weten waar ze over praten, zich hebben ingelezen (zie Eva Jinek op zondag); Deze oma kijkt naar jou uit, en hoopt net zo van jou te genieten als van Eva.

 9. Ome Frans

  Hij klust wel erg veel bij de laatste tijd …

 10. David

  Bram is rechts en rechts houdt niet van de waarheid, bovendien is deze man niet integer, omkoopbaar dus en dus neemt ie het niet zo nauw met de waarheid. Raar is dat hij zelf nog steeds in de waan verkeert dat mensen hem niet door hebben. Maar dat slag neemt niet alleen met het grootste gemak een ander in de maling, zichzelf sparen ze wat dat betreft ook niet. Dat overdreven nerveuze gedrag en die maniertjes, het zenuwtrekje aan zijn ogen duiden op dat iemand liegt. Zo simpel is het. Maar welbespraakt als hij is, zal hij altijd iets ingewikkelds heel duidelijk uitleggen zoals hij het ziet, iemand noemt het hier heel hautain ‘belangrijk is de wil om het te snappen wat hij zegt, dat je wel voor hem open moet staan.’
  Jaja… hij probeert de ander omver te lullen door geen oog te hebben voor diens zienswijze, lult over beschuldigingen heen en noemt het meteen linkse indoctrinatie. Ja zo lust ik er nog wel een. Je geweten kun je flink murw slaan maar helemaal uitgeschakeld krijg je het nooit, zeker niet als je zo’n waarde hecht aan een warm gezin (kots) Hij WEET dat die liegt. Vandaar dus dat zenuwtrekje en dat nerveuze gedrag.

 11. bamibal

  zeker geld te kort? snap niet dat hij overal zo nodig op tv moet zijn bah!

 12. jeez

  Wat knap dat ze iemand hebben ‘gestrikt’ die een boek te promoten heeft! Wat aardig van Bram!

 13. jeez

  en dikke LOL @ ‘kunstenaar van de week’ Ruud de Wild

 14. kees

  wat is hier nieuws aan, max mr tv geilheid zit toch overal?

 15. Paul

  Wat gaat Brammetje Horlepiep dan drinken bij koffie koffie tijd ANGOLA KOFFIE

 16. nathalie

  Die belastingontduiking is volgens mij nog niet bewezen.
  Ik vind Bram een zeer charmante, integere warme persoonlijkheid, alleen te rechts.
  Ik kijk graag naar Boulevard als hij te gast is omdat hij humor heeft en alles goed uit kan leggen.
  Een eigen tv programma kan leuk zijn, ik geef het in ieder geval een kans en ga kijken.

 17. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/

  “Maffiamaatje–kantoor Moskowicz’ licht ouders zedenzaak op voor acht rooitjes.”

  Ach kunnen ze Koffie dik kijken naar andere, misschien kunnen gelijk vragen wat er met die acht duizend euro is gebeurd en de scooters van Holleeder

  Meer Lezen: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/05/26/maffiamaatje-kantoor-moskowicz-licht-ouders-zedenzaak-op-voor-acht-rooitjes/

 18. Paul

  goede morgen hollanders,,,mijn vriend peter de vries komt vanavond 3 uur op tv,dat is 2 maal voetbalwedstrijd,,dat u het maar weet,ik heb jezus in den hemel al gebeld

 19. Paul

  overal zit den kerel in,,,,,,,,ik dacht dat hij Advocaat was,,,,,,,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.