Lauren Verster niet via liefje Jort bij AVRO

Geplaatst op do 31 mei 2012 om 14:33

Foto: SBSLauren Verster heeft haar tweejarig contract bij de AVRO niet te danken aan haar liefdespartner Jort Kelder, die voor dezelfde omroep werkt. Dat stelt de 32-jarige presentatrice in dagblad Metro. Kelder had er volgens Verster helemaal niets mee te maken. “Nee, dat is niet via hem gegaan. Mijn geliefde zit zo ongeveer overal: KRO, AVRO, VPRO, VARA… Als ik rekening met hem moet gaan houden, waar moet ik dan gaan werken? Bij National Geographic of zo?“, vertelt ze.

Verster heeft er dikke pret om met haar Kelder. “Ik maak er nu natuurlijk wel grapjes over, zo van: het wordt tijd dat jij eens ruimte gaat maken in de programmering voor mij. Het is gedaan met de oude mannen, hier komen de jonge chickies aan!

Haar eerste AVRO-show wordt Fort Boyard. “Ja, maar er zit nog meer aan te komen! We zijn aan het zoeken naar een reportage-achtig programma. Ik wil graag verhalen vertellen. Ik zit er voor twee jaar. En Fort Boyard wil ik heel graag doen, omdat het voor mij nostalgie is.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala misschien? “Op dit moment zou ik bij het idee alleen al bezwijken van de zenuwen, haha. Ik heb nog nooit een grote show gepresenteerd. Als het me gevraagd zou worden? Ik moet daar echt over nadenken.”

De afgelopen jaren was Verster te zien bij Veronica.
13 Reacties op “Lauren Verster niet via liefje Jort bij AVRO”


 1. Marc E. Putto

  Er gaat vast een romance opbloeien tussen Ekdonk en Verster. Kan bijna niet missen, ik vreesch het gewoon.

 2. D@@N

  Het is denk ik wel overduidelijk dat Lauren het Televiziergalla gaat presenteren.

 3. Braakbal

  Wie is Ekdonk?
  Wat is Televiziergalla???

 4. Brian

  Goeie stap van de AVRO. Vind het ook goed dat door de komst van o.a. Art Rooijakkers, Reinout Oerlemans en nu Lauren Verster de Publiek Omroep iets minder oudbollig wordt, dat is een positieve ontwikkeling.

 5. Marc E. Putto

  Ja Verster gaat het gala zeker doen!

 6. Rene

  Alleen jammer dat die Verster zo verdomde weinig kan. Als editor en regisseur ben je aan de beurt als er weer een programmaatje van haar gemonteerd moet worden.

 7. Mark

  Gooische matras…

 8. Ome Frans

  Het is toch van de dolle dat Verster zich moet verantwoorden over het feit dat ze wel/niet via Jort bij de AVRO terecht is gekomen?

 9. Anoniem

  Ja hoor !, toen ik dat vamorgen las dat zij bij De Avro ging werken dacht ik die gaat vast Wie Is De Mol of/en Ford Boyard presenteren.

 10. kees

  wat ziet men toch in haar?

 11. Bas

  @Anonymous.Ja dat van Fort Boyard 2012 klopt dus,
  en dacht dat Art Wie is de mol ? volgend seizoen weer ging doen.

 12. Ziek

  Ach ja, beter deze voor Fort Boyard dan Reinout Oerlemans of Cornald Maas ofzo xD

 13. Willem L.

  Rene wie?
  Laf hoor,
  Klopt natuurlijk niks van of blauwtje gelopen, haha.

  Ik vind haar wel een leuk en prima type. En hartstikke mooi.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.