Lauren Verster niet via liefje Jort bij AVRO

Foto: SBSLauren Verster heeft haar tweejarig contract bij de AVRO niet te danken aan haar liefdespartner Jort Kelder, die voor dezelfde omroep werkt. Dat stelt de 32-jarige presentatrice in dagblad Metro. Kelder had er volgens Verster helemaal niets mee te maken. “Nee, dat is niet via hem gegaan. Mijn geliefde zit zo ongeveer overal: KRO, AVRO, VPRO, VARA… Als ik rekening met hem moet gaan houden, waar moet ik dan gaan werken? Bij National Geographic of zo?“, vertelt ze.

Verster heeft er dikke pret om met haar Kelder. “Ik maak er nu natuurlijk wel grapjes over, zo van: het wordt tijd dat jij eens ruimte gaat maken in de programmering voor mij. Het is gedaan met de oude mannen, hier komen de jonge chickies aan!

Haar eerste AVRO-show wordt Fort Boyard. “Ja, maar er zit nog meer aan te komen! We zijn aan het zoeken naar een reportage-achtig programma. Ik wil graag verhalen vertellen. Ik zit er voor twee jaar. En Fort Boyard wil ik heel graag doen, omdat het voor mij nostalgie is.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala misschien? “Op dit moment zou ik bij het idee alleen al bezwijken van de zenuwen, haha. Ik heb nog nooit een grote show gepresenteerd. Als het me gevraagd zou worden? Ik moet daar echt over nadenken.”

De afgelopen jaren was Verster te zien bij Veronica.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen