Froukje de Both vervangt Winston Gerschtanowitz

Geplaatst op do 31 mei 2012 om 13:00

Foto: RTLFroukje de Both is in juli een week lang te zien als de vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard. Dat vertelde de presentatrice donderdag op Radio 538. RTL Boulevard is op zoek naar een vaste vervanger van Winston, nu Humberto Tan het vanaf juli te druk heeft. “Dat heb ik ook begrepen dat Humberto weggaat. Daar zou het wat te maken mee kunnen hebben. Ik weet verder ook niet heel veel. Ik ben gewoon gevraagd om Winston een week te vervangen.” 

Of ze uiteindelijk de vaste opvolger van Tan wordt, weet De Both niet. “Wat er verder gaat gebeuren, weet ik ook niet precies. Misschien gaan ze even kijken hoe het bevalt. Ik vond het onwijs leuk om te doen en ik ga het gewoon zien.

De Both heeft al een proefopname achter de rug. “Ik heb wel een proefje gedraaid. Dat was met Albert en John van den Heuvel. Dat was heel leuk. Het is al een tijdje geleden. Die proef ging wel oké. Het is gewoon heel kort. Misschien iets van twintig minuten. Het is wel raar als je op die plek zit ineens.”

Of er nog meer gegadigden voor de plek van vaste invaller zijn, is onduidelijk. “Dat weet ik niet. Kun je dat even uitzoeken? Ik heb niemand gezien bij de proefopnames, dus ik ben ook wel benieuwd. Ik hoor wel eens wat, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet weet. Die dag was er niemand anders. Ik weet het echt niet.”
30 Reacties op “Froukje de Both vervangt Winston Gerschtanowitz”


 1. Anoniem

  Oh neeeeeee, weer iemand zonder inhoud

 2. inge

  Ik zeg: De vervangster van Humberto!

  Wat een topvrouw vind ik haar!

 3. Anoniem

  domme muts

 4. Gorr

  Ik hoop niet dat zij vervanger wordr. Maar wel weer beter dan Gijs Staverman

 5. Fan

  Inderdaad niks aan die Froukje de Both :-(

 6. Anke

  jammer dat iedereen al een oordeel heeft, voordat ze het uberhaupt geprobeerd heeft en dit uitgezonden wordt.

 7. Anoniem

  @anke; ze heeft boulevard al vaker gepresenteerd, zonder succes.
  Dus is het logisch dat iedereen hier al een mening over heeft.

 8. Robin

  Nou die Gijs Staverbal is ook niets aan en kan niet presenteren

 9. JAWS

  RTL en BOULEVARD…..HEBBEN volstrekt inwisselbare types.

  allemaal van hetzelfde niveau.

  ze praten veel,maar zeggen niets.
  PURE PULP,VAN DE BOVENSTE PLANK.

  een voordeel….
  DAARAAN kun je zien
  waar de goede programma’s en presentatoren
  MET INHOUD zitten.

  BIJ NEDERLAND 1,2,3

 10. vinn

  Winston, Bridget en Humberto waren echt een topteam,
  laat Bridget, Winston vervangen, Albert gewoon deskundige en dan wisselende 3e

 11. Owen

  Ja inderdaad Bananasplit zit vol inhoud.

 12. Anoniem

  Bridget de koelkast, vertelt steeds dat ze RTL eiegnlijk niet goed genoeg vindt voor haar, dus laat haar maar ophoepelen.
  Froukje heeft regelmatig ingevallen, doet het ook niet geweldig.
  Lieke van Lexmond is ook slecht.
  Lijkt me moeilijk om een goeie vervanger voor Humberto te gaan vinden.

 13. MjH

  Ik vind Humberto de laatste tijd knap irritant.

  @JAWS Ja hoor en zo te zien heeft u veel niveau. neen, dus.

  En nog effe dit , zet uw caplocks voortaan uit.

 14. Peter

  Ik had toch liever Lieke van Lexmond gezien bij Boulevard maar ik snap de keuze voor Froukje ook wel. Ik denk dat ze dat prima kan.

 15. @

  leuk voor Winston, weet hij meteen waar hij staat, als je wordt vervangen door fraukje de Both en zo is het ook, de ene niksnut wordt vervangen door de ander

 16. Michel

  Ze moeten Valerio Zeno op die plek zetten.

 17. Bart V. kijkt tV

  Kas van Iersel terughalen bij RTL Boulevard, dit keer als presentaor/aangever. Hij kan mooi relativeren.

 18. Bert Habets

  Onzin! Froukje is best een leuk mens en praat erg duidelijk, Humberto is de laatste tijd inderdaad erg irritant. Ook aan Winston begin ik me meer en meer te irriteren.

 19. Olga

  @ Bert Habets: Aan Winston begin jij je te ergeren bedoel je. Of: Winston irriteert je.

 20. ellen

  Humberto vind ik een goede presentator voor sport en actualiteiten, ook op de radio bij BNR. Maar in Boulevard vind ik hem een irritante lachzak.

 21. Ome Frans

  Froukje heeft mooie benen maar dat lijkt me niet relevant …

 22. Mark

  Beter dan Winston Paspop. Met zijn zogenaamde interesse in alle zaken.

 23. joost

  Kan ze mooi vertellen hoe het met haar huwelijk zit. Oh nee, nieuws over RTL sterren wordt altijd gemeden.

 24. Rianne

  Alles beter dan winston

 25. kwikjeAlex

  Zolang ze maar tegen Albert in durft te gaan is het goed, anders wordt het weer zo ‘Everybody Loves Albert’ show,

 26. bibi

  ik wil bridget!

 27. Marc

  Froukje heeft de mooiste radio stem om naar te luisteren. Ik zeg doen..

 28. Brian

  Altijd charmant.

 29. Vincent

  Bridget moet het gewoon worden. Op de plek als vervanger van Albert doet ze leuk, maar naast Albert wordt nóg leuker. Ik weet zeker dat Bridget en Albert weleens bonje of discussies krijgen, wat heerlijke televisie oplevert. Zie dat bij Winston, Gijs, Lieke en Froukje niet gebeuren. Zelfs Humberto durft af en toe nog tegen Albert in te gaan.

 30. nathalie

  Bart V; Kas van Iersel terughalen als voiceover vind ik een heel goed idee!
  Jeroen KidV vind ik helemaal niks.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.