Froukje de Both vervangt Winston Gerschtanowitz

Foto: RTLFroukje de Both is in juli een week lang te zien als de vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard. Dat vertelde de presentatrice donderdag op Radio 538. RTL Boulevard is op zoek naar een vaste vervanger van Winston, nu Humberto Tan het vanaf juli te druk heeft. “Dat heb ik ook begrepen dat Humberto weggaat. Daar zou het wat te maken mee kunnen hebben. Ik weet verder ook niet heel veel. Ik ben gewoon gevraagd om Winston een week te vervangen.” 

Of ze uiteindelijk de vaste opvolger van Tan wordt, weet De Both niet. “Wat er verder gaat gebeuren, weet ik ook niet precies. Misschien gaan ze even kijken hoe het bevalt. Ik vond het onwijs leuk om te doen en ik ga het gewoon zien.

De Both heeft al een proefopname achter de rug. “Ik heb wel een proefje gedraaid. Dat was met Albert en John van den Heuvel. Dat was heel leuk. Het is al een tijdje geleden. Die proef ging wel oké. Het is gewoon heel kort. Misschien iets van twintig minuten. Het is wel raar als je op die plek zit ineens.”

Of er nog meer gegadigden voor de plek van vaste invaller zijn, is onduidelijk. “Dat weet ik niet. Kun je dat even uitzoeken? Ik heb niemand gezien bij de proefopnames, dus ik ben ook wel benieuwd. Ik hoor wel eens wat, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet weet. Die dag was er niemand anders. Ik weet het echt niet.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen