Sandra Schuurhof voor het laatst in RTL Boulevard

Sandra Schuurhof zat dinsdagavond voor het laatst in RTL Boulevard. In een verrassingsitem namen collega’s Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz afscheid van de tv-journaliste. Dat was te zien in de live-uitzending op RTL 4. Schuurhof is vanaf maart werkzaam voor Hart van Nederland. “Ik wil jullie bedanken, want ik heb een fantastische tijd hier gehad en veel lol gehad. Maar ook bedankt aan alle mensen achter de schermen. Het waren fantastische collega’s“, zei ze.

De royalty-expert wist niets van de verrassing. “Ze denkt dat we het gaat hebben over Job Cohen, maar dat doen we niet“, zei Gerschtanowitz. Schuurhof daarop: “Ik schrik een beetje.”

Het duurt nog wel even voordat Schuurhof ook echt op het scherm te zien is bij SBS 6. “We gaan eerst werken aan een vernieuwde opzet van Hart van Nederland. Het wordt op bepaalde punten wat aangepast, wat meer 2012 en wat afwisselender.”

Wat er met de huidige presentatrices gebeurt, weet ze niet. “Ik ga daar niet over en ik weet het ook echt niet. Daar wordt op dit moment over nagedacht. Ik lieg echt niet, ik weet het niet.”

Wel is duidelijk dat de late Hart van Nederland en de late Shownieuws in de toekomst niet langer door dezelfde presentatoren gedaan zal worden. “Ik ga niet Shownieuws presenteren.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen