BNN sleept nepjunk voor de rechter

BNN gaat juridische stappen ondernemen tegen de jongen die zich zondagavond in het programma Spuiten en Slikken voordeed als drugsverslaafde en thuisloze Tommy. Dat heeft presentatrice Nicolette Kluijver dinsdag aangekondigd in RTL Boulevard. Tommy heet in het echt Robbie Neumann en zijn vader Rob deed zich bij BNN voor als zijn begeleider. “Die uitingen die ze nu doen kloppen van geen kanten, dus gaan we juridische stappen ondernemen“, zegt Kluijver in een reactie.

Rob Neumann beweert dat hij eigenlijk een echte verslaafde zou leveren aan Spuiten en Slikken, maar omdat die ’te stoned’ was, stuurde hij een vervanger. En daar wist BNN van, stelt hij. “BNN zei tegen mij dat ze hier veel acteurs hebben.”

Kluijver is woest. “Dit kan echt niet. Dit gaan we naar onze advocaten brengen, want dit is enorm schadelijk voor ons programma, waarin mensen eerlijk over drugs praten. Dat er dan nu gezegd dat we acteurs gebruiken...”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen