Britt Dekker vindt Christina Curry gemeen

RTL 5-presentatrice Britt Dekker vindt het stom dat Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, naar haar heeft uitgehaald. Dat heeft de realityster laten weten op de radio. Britt volgt Christina op als columniste in Hitkrant. ‘Eén of ander dom meisje’, zei ‘de dochter van’. Britt vindt het jammer. “Ik snap niet dat je onaardig doet tegen iemand die je niet kent. We kunnen het toch samen doen. Van mij mogen er twee columns in. Ik wist helemaal niet dat ik haar plek in zou nemen, weet je.”

Ze vond Christina juist heel leuk. “Ik ken haar niet, maar ik vond haar eigenlijk juist wel cool. Ik vind haar kleding cool en ik vond het jammer dat ze niet meedeed aan Modemeisjes met een Missie. Daar zou zij aan meedoen. Dat vond ik nog helemaal jammer, omdat ik haar cool vind.”

Britt is niet van plan om Christina te bellen. “Waarom zou ik contact met haar zoeken? Ik laat het ook hier bij hoor. Waarom zou ik contact met iemand opnemen die toch geen vrienden wil zijn?

De eerste column van Britt staat op 15 maart in Hitkrant.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen