Gordon nerveus over verhuizing Hotter Than My Daughter

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt het eng dat zijn RTL 4-show Hotter Than My Daughter verhuist van vrijdag naar donderdag. Dat vertelde de entertainer woensdag op Radio 538. Hij hoopt dat de kijkcijfers hoog blijven. “Het is nu donderdagavond geworden en dat is wel eng, want we zaten eerst na The Voice en daar zou Sesamstraat nog twee miljoen kijkers scoren. Nou, dat is niet helemaal waar. Als mensen het niet leuk vinden, haken ze af. Maar er keken 2,1 miljoen mensen op het hoogtepunt. Dat is geweldig.

Van de nieuwe uitzenddag wist Gordon overigens niks. “Ik las gisteren dat het naar donderdagavond gaat. Leuk dat iemand mij ook gebeld heeft. Bedankt RTL. Ik dacht dat het woensdagavond zou zijn. Ik vind het allemaal prima. Het maakt mij niet uit.

Hotter Than My Daughter, waarin slonzige moeders worden aangepakt, verandert dit jaar. “Dit seizoen gaan we ook vaders doen. Het leek mij zo leuk om ook bij die mannen te doen. Het wordt een heel leuk seizoen. We gaan volgende week beginnen met de opnames.”

Het tweede seizoen begint op 26 april, direct na Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen