Veronica doopt november om tot premièremaand

Veronica heeft de maand november omgedoopt tot de Veronica November Premièremaand. Een maand lang brengt de tv-zender veel tv-premières van films uit diverse genres op de buis. Dat heeft SBS dinsdag laten weten. De zaterdag wordt gevuld met actiefilms en thrillers, zoals RocknRolla met Gerard Butler, de Maandag Mega Movie wordt tijdelijk de Maandag Mega Premiere met onder andere Gran Torino, en op donder- dag worden komische premièrefilms uitgezonden.

Met de premièremaand wil Veronica benadrukken dat zij veel in huis heeft op het gebied van films. “Veronica staat al jaren bekend om de beste en nieuwste films en maakt dat de komende maand nog eens extra duidelijk. Want naast de Maandag Mega Première van Gran Torino, die bekroond is met een Golden Globe, zendt Veronica op deze avond onder andere ook de tv-premières van Knowing met Nicolas Cage en Street Fighter: The Legend of Chun-Li uit“, zegt een woordvoerder.

Andere tv-premières zijn The Keeper met Steven Seagal en Breach met Ryan Phillippe. De aftrap wordt donderdag verzorgd door de komediefilm I Love You, Man.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen