New Chicks moet gesprek van de dag worden

Na De Villa en Oh Oh Cherso, komt RTL 5 met een nieuw programma in hetzelfde genre: New Chicks. Presentatrice Nikkie Plessen hoopt dat de eerste uitzending van dinsdagavond een dag later hét ge- spreksonderwerp bij het koffieapparaat is. “Het zijn echt typetjes. Als je de tv uitzet, blijven er echt wel een of twee meiden in je hoofd hangen, over wie je het de volgende dag nog hebt. Misschien zien we ze nog in andere programma’s terug“, vertelt het RTL 5-gezicht in Veronica Magazine.

In New Chicks gaan vijf Brabantse meiden op Curaçao op mannenjacht. Wie te lang geen heer in bed krijgt, wordt uit het programma geschopt. “De meiden gaan naar een zonnig oord, drinken wat, maken lol, vallen soms op een jongen, worden verliefd, weten niet wat ze daarmee aan moeten. Dat hebben we allemaal ooit meegemaakt. De rokjes die zij dragen, draag ik ook wel eens.

De keuze voor Brabantse hoofdrolspeelster was een bewuste, vertelt Plessen. “Die houden van stappen. Over het algemeen dan hè. Vast niet iedereen in Brabant houdt ervan, maar het is er wel altijd reuze gggezelliggg, haha.

Wordt het ondertiteld? “Dat weet ik eerlijk gezegd niet, maar sommige stukjes hebben absoluut ondertiteling nodig. Soms konden ze elkaar al niet verstaan namelijk.

New Chicks is om 21.00 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen