Angela Groothuizen voor even terug bij AVRO

Angela Groothuizen keert voor even terug bij de AVRO, waar ze jarenlang Wie is de Mol presenteerde. Samen met Art Rooijakkers zal ze op 16 november de presentatie van de Nederland 1-show Sta op tegen Kanker verzorgen. Dat heeft de omroep laten weten. Groothuizen verheugt zich op de uitzending. “Bij het tv-programma Sta op tegen kanker was ik vorig jaar natuurlijk ook betrokken, dus toen de AVRO me belde, om samen met Art de liveshow te presenteren, was ik meteen enthousiast!

De coach van The Voice of Holland had nauwelijks bedenktijd nodig. “De combinatie: weer op de AVRO, samen met Art, en dan voor het KWF, dat kon ik natuurlijk niet weigeren.”

Ook Rooijakkers heeft zin in het anderhalf uur durende programma. “Ik vind het een eer dat de AVRO me vroeg. Ook spannend! Ik sta helemaal achter het doel, en draag KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Toen ik hoorde dat ik het Tv-programma samen met Angela kon presenteren, was ik helemaal enthousiast. Daar verheug ik mij enorm op.”

In Sta op tegen Kanker vertellen kankerpatiënten en artsen over het belang van wetenschappelijk onderzoek. Dit jaar verlenen onder meer Ruth Jacott, Willeke van Ammelrooy en Ruud de Wild hun medewerking.

Dit jaar is de show op 16 november om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen