Henk Bleker giert om Mauro-persiflage Lucky TV

Henk Bleker vindt het filmpje dat Lucky TV maakte over het briefje dat hij tijdens Pauw & Witteman naar asielzoeker Mauro Manuel schoof, bijzonder grappig. Dat vertelt de CDA-staatssecretaris in VARAgids. Lucky TV, de slotrubriek van De Wereld Draait Door, veranderde de boodschap ‘als je (met je moeder) naar Twente-PSV wil kan dat’ in ‘als je moeder mee wil naar Angola dan kan dat’. “Jazeker, erg grappig. Knappe satire“, aldus een, volgens VARAgids, ‘schaterende’ Bleker.

Bleker vindt het een briljant idee van Luck TV. “Treffend. Niet in de zin dat het ook maar iets te maken heeft met de intentie waarmee ik dat briefje heb geschreven, maar wel raak als je kijkt naar de manier waarop sommige mensen dat interpreteerden.

Volgens Bleker moet men de filmpjes van Lucky TV met een korrel zout nemen. “Ik begrijp niet dat er mensen zijn die zulke filmpjes serieus nemen. Ik kan me ook niet voorstellen dat het politici echt beschadigt. Je ziet toch meteen dat het aan elkaar geplakt is.

Hij deelt zijn complimenten uit aan maker Sander van de Paverts. “Als je al die scènes achter elkaar zet, kun je een mooie oudejaarsshow maken. Knap dat die man dat allemaal in zijn eentje bedenkt.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen