Tom Jones en Will Young in Britse versie The Voice

Will Young, Tom Jones, Jessie J en Will.i.am vormen het panel van de Britse editie van The Voice of Holland, het RTL 4-programma van producent John de Mol. Alleen Young moet zijn contract met omroep BBC nog ondertekenen. Dat meldt de Britse krant The Sun maandag. Jessie J tekende haar contract al eerder en nu hebben ook Jones en Will.i.am, bekend van The Black Eyed Peas, getekend. De makers aasden op Kylie Minogue, maar zij sloeg een aanbod van één miljoen pond af.

De Britse versie, getiteld The Voice, zal worden gepresenteerd door Holly Willoughby (30) en Reggie Yates (28). De uitzendingen starten in de lente van 2012. “Het format van The Voice werkte briljant in Amerika en ik heb geen twijfel dat het net zo’n succes wordt op de Britse tv“, aldus Yates.

De Amerikanen beginnen in het voorjaar met het tweede seizoen van The Voice. In de jury zitten Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine en Blake Shelton.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen