Aart Staartjes laat Sesamstraat niet in de steek

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 15:55

Aart Staartjes wil graag bij Sesamstraat blijven. Hij heeft er spijt van dat hij in 2009 dreigde met opstappen, toen het kinderprogramma een nieuw uitzendmoment kreeg. Dat vertelt de kindervriend in dagblad Metro. Staartjes is al die jaren gewoon bij Sesamstraat gebleven. “Ik wilde het destijds heel hoog spelen. Ik vond ook dat ik princi- pieel gezien op moest stappen. Toen het besef kwam dat het tijdstip niet ging veranderen, dacht ik: dan maar laf. Ik zou het enorm missen.”

De tv-persoonlijkheid kreeg het uitzendtijdstip niet veranderd. Ook oud-minister Ronald Plasterk van Media lukte dat niet. “Hij vond het ook belachelijk, maar kon er ook niks aan doen. Hij had het gedelegeerd aan de Raad van Bestuur van de Publieke Omroep, maar die wilde me niet horen.

Zelf is Staartjes na al die jaren nog fan van Sesamstraat. “Ik zou het enorm missen. Ik zit er ook wel eens naar te kijken in Griekenland en dan lach ik heel erg om mijn eigen grappen. Wat dat betreft ben ik een heel dom kind.
15 Reacties op “Aart Staartjes laat Sesamstraat niet in de steek”


 1. .kwikjealex

  Hij is al best oud zeg, 73 jaar en dan nog met een irritante vogel kunnen opschieten.

 2. Anoniem

  respect voor deze acteur !
  En hij hoeft zich absoluut niet te schamen of laf te voelen,
  want `meneer Aart´ = sesamstraat.

 3. Jordy

  Als hij weg zou gaan bij Sesamstraat is er geen Sesamstraat meer….
  Door gaan dus!!

 4. Naamloos!

  Sesamstraat hoort ook gewoon om half 7 geprogrammeerd te staan.

 5. Luuck

  Vroeger (twintig jaar terug) was het 18.15 Sesamstraat, 18.30 Jeugdjournaal, 18.40 Klokhuis, 19.00 naar bed! Dat was ideaal.

 6. Seb

  Meneer Aart ! Wie is er niet groot mee geworden ? Ik mag hopen dat ook mijn dochtertje ook nog enkele jaren mag genieten van Aart Staartjes… onmisbaar in de opvoeding !

 7. Roel

  @Luuck: Nog vroegerder (veertig jaar terug) was het 19:00 Fabeltjeskrant! Lagen we er toch vijf minuten later in dan jij…

 8. Roland

  Sesamstraat moet echt terug naar half 7 dat zouden alle kinderen van nederland enorm fijn vinden.

 9. Peter

  Volgens mij was er 2 jaar geleden sprake van dat sesamstraat via zappeling 24 (digitaal) weer om 1830 uitgezonden zou worden!!!
  MAAR TOT OP HEDEN IS DAAR NIETS MEE GEDAAN!!!

 10. Mark

  Als hij weg zou gaan heeft Pino geen holmaatje meer… :lol:

 11. Mark

  Als hij weg zou gaan heeft Pino geen hólmaatje meer… :lol:

 12. Anoniem

  de badguy van het spel!

 13. Peter

  Ik heb wel een maatje voor mijn HOL! :P:P

 14. PINO DE 2e

  ZAPP en Zappelin,worden gewoon slecht geprogrameerd.

 15. John Molenschot

  Sesamstraat zonder Aart Staartjes is als een vaas zonder bloemen. Hopelijk blijft Aart nog heel lang bij Sesamstraat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.