GroenRijk nieuwe sponsor SBS-show Rob Verlinden

Tuincentrumketen GroenRijk is vanaf het nieuwe seizoen sponsor van de tv-show Robs Grote Tuinverbouwing op SBS 6. Presentator Rob Verlinden zal voortaan elke aflevering een filiaal van GroenRijk bezoeken. Dat hebben betrokken partijen donderdag laten weten. Verlinden is blij met de samenwerking. “We hebben elkaar gevonden, omdat we op meerdere vlakken overeenkomsten hebben. We zijn beiden deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend.

GroenRijk-baas Nico Koppenol vindt het programma een goed podium om haar merk tentoon te stellen. “Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor en door de groen- en tuincentrumbranche. De gehele keten is vertegenwoordigd van leverancier, hovenier en plantenkenner Rob Verlinden tot retailer GroenRijk, die de klant wil ondersteunen in het creëren van zijn groenleven, met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Onze ondernemers zijn er trots op, dat zij in dit tuinprogramma met hun formule GroenRijk participeren.

Het nieuwe seizoen van het goed bekeken Robs Grote Tuinverbouwing gaat op zaterdag 3 september om 17.00 uur van start op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen