GroenRijk nieuwe sponsor SBS-show Rob Verlinden

Geplaatst op do 30 jun 2011 om 15:20

Tuincentrumketen GroenRijk is vanaf het nieuwe seizoen sponsor van de tv-show Robs Grote Tuinverbouwing op SBS 6. Presentator Rob Verlinden zal voortaan elke aflevering een filiaal van GroenRijk bezoeken. Dat hebben betrokken partijen donderdag laten weten. Verlinden is blij met de samenwerking. “We hebben elkaar gevonden, omdat we op meerdere vlakken overeenkomsten hebben. We zijn beiden deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend.

GroenRijk-baas Nico Koppenol vindt het programma een goed podium om haar merk tentoon te stellen. “Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor en door de groen- en tuincentrumbranche. De gehele keten is vertegenwoordigd van leverancier, hovenier en plantenkenner Rob Verlinden tot retailer GroenRijk, die de klant wil ondersteunen in het creëren van zijn groenleven, met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Onze ondernemers zijn er trots op, dat zij in dit tuinprogramma met hun formule GroenRijk participeren.

Het nieuwe seizoen van het goed bekeken Robs Grote Tuinverbouwing gaat op zaterdag 3 september om 17.00 uur van start op SBS 6.
17 Reacties op “GroenRijk nieuwe sponsor SBS-show Rob Verlinden”


 1. GK

  Geweldig programma , enigste wat ik kijk op SBS

 2. Rogier

  Inderdaad een goede programma. lekker normaal en niet opgeblazen.

 3. TeeVeetje

  Rob Verlinde is de enige echte TV Tuinier/man van Nederland , en ook nogges de beste met een lichtjaar afstand op de rest .

 4. rhaemye

  Ach wat leuk.

 5. Breedbeeld

  Ja natuurlijk “we hebben elkaar gevonden” kom op lul niet, de hoogste bieder heeft gewonnen!

 6. .kwikjealex

  Intratuin is nu dus weg ?

 7. Anoniem

  Jammer. een leuk programma, maar groenrijk als winkelketen is wat jammer. aangezien die foto van groenrijk oosterhout komt, vind ik het extra jammer omdat de baas daar niet zo goed met zijn personeel om gaat.. maarja. gaat tegenwoordig ook allemal om de centjes he.

 8. Anomynous

  Jammer. Rob is geweldig. maar groenrijk niet. aangezien de foto van groenrijk oosterhout komt, is het nog extra jammer omdat de baas van groenrijk oosterhout niet zo goed met zijn personeel omgaat.. maarja! tegenwoordig alles om het geld he!

 9. Stefan

  ik schrik me dood als ik bij de Intratuin of Groenrijk loop. Zeker van de wooninrichtingsproducten. Voor een simpel kussentje voor op de bank betaal je al gauw 20 euro.

  Er zijn zoveel tuincentra in Nederland met zulke hoge prijzen. Ik kan me voorstellen dat met de crisis deze bedrijven veel minder inkomsten hebben.

  Daarnaast kijken mensen naar het programma en denken dan Ooo leuk ja ik ga ook maar eens de tuin doen. En ze denken niet: Ooo leuk ik ga ook maar eens naar Groenrijk. Kortom: Je betaalt je als sponsor suf voor zo’n programma maar je roept behoefte op bij de kijker om tuinproducten te kopen, maar dat kan ook bij de concurrent zijn want wat maakt de kijker het uit waar je je viooltjes of je heggeschaar haalt!

  En ja ik weet er wel wat van af heb bij woon & tuin programma gewerkt.

 10. O. den Beste

  Wat een aardige foto van Jasper Stokvis (l) en wat een grappige nieuwe laafen verkopen ze daar bij dat tuincentrum.

 11. Anoniem

  Intratuin is ook rotzooi. Planten die je vandaag koopt hebben morgen geen blad meer.
  De kerstbomen van Intratuin zijn armetierig. De naalden worden los geleverd en moet je zelf in de boom plakken.

 12. M

  Koffietijd is een betere programma

 13. cobie hogervorst

  In afgelopen uitzending van Rob Verlinde werd gesproken over een middel tegen buxusschimmels?
  Daar het oude uitzending is, kan ik hierover geen gegevens meer terugvinden.

  Kunt u mij helpen?
  Bedankt

 14. Caroline

  Ook ik zag afgelopen zaterdag de uitzending en wil graag meer info over het middel tegen buxusschimmels,
  b.v.d.

 15. Gerrie

  Ben ook al aan het zoeken naar het middel waar Rob verlinden over sprak. Kan het ook niet terugvinden. Zou ook graag info willen waar dit e.v.t. te bestellen is.

 16. Gerrie

  Gevonden. via shop.topbuxus.com

 17. wesley

  groen rijk geven slechte zurvers aan een kland ik ben er ok een van wand ik ben 1 jaar over tijt met de bon terwel ik gebeld hat en nu zureze dat ik me geld niet trug krijgt et zijn geld wolven

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.