KoffieMAX gaat concurrentie met Koffietijd uit de weg

Foto: Rick Nederstigt/Mike van den ToornHet Omroep MAX-programma KoffieMAX met Myrna Goossen krijgt in het nieuwe seizoen een ander uitzendmoment om de directe concurrentie met Koffietijd van RTL 4 te beëindigen. KoffieMAX begint voortaan om 11.00 uur, als Koffietijd net is afgelopen. “We doen dit om de kijker in de gelegenheid te stellen om zowel naar Koffietijd als naar KoffieMAX te kijken. Dit is goed voor RTL en MAX, en de kijker wordt er alleen maar beter van“, zo laat MAX-directeur Jan Slagter donderdag weten.

Het is niet de enige verandering voor KoffieMAX. “De redactie van KoffieMAX krijgt per september een nieuwe eindredacteur en een vernieuwde opzet: het programma zal 55 minuten gaan duren“, vertelt Slagter.

Het nieuwe seizoen van KoffieMAX begint op 12 september.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen