‘Irene Moors heeft schaamte overwonnen’

Televisiedeskundige Bert van der Veer denkt dat Carlo Boszhard en Irene Moors sterker zijn dan ooit als televisieduo. De voormalig zenderbaas, die Carlo en Irene ooit bij elkaar zette in Telekids, ziet dat Moors zich eindelijk durft te laten gaan. “Ik vind het heel leuk om te zien dat Irene bij De TV Kantine haar schaamte heeft overwonnen. Carlo heeft daar nooit last van gehad“, zegt hij in KRO Magazine. “Het is wat mij betreft nog steeds een van de uniekste duo’s op de Nederlandse tv.

Van der Veer herinnert zich het begin van Carlo en Irene nog goed. “Irene presenteerde Telekids al vanaf het begin vanuit de bezemkast in Luxemburg. Carlo Boszhard deed in die tijd De gek van de week, een volslagen ramp. Ik was programmadirecteur bij RTL en toen Carlo’s programma flopte, zat ik met een talentvolle en leergierige presentator opgescheept voor wie ik geen programma had. Ik dacht: weet je wat, we parkeren hem naast Irene.

Hij zag naar eigen zeggen heel snel dat het een goed tv-duo is. “Die chemie herken je. Tot die tijd werd het talent van Irene een beetje verwaarloosd. Carlo wilde vreselijk graag, dat gaf haar een boost. Ze begrijpen elkaar en vullen elkaar aan. Irene houdt de zaak wat meer op de rails en Carlo vindt het leuk als het treintje af en toe ontspoort. Zij is veel meer van de voorbereiding en leest de boeken van de schrijvers die langskomen. Carlo verdomt dat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen