Marc-Marie Huijbregts geeft niet graag interviews

Marc-Marie Huijbregts geeft niet graag interviews aan de media. Het jurylid van Popstars vindt dat hij al snel te veel zegt. “Van die grote interviews doe ik al acht jaar niet meer, dat mensen drie dagen met je meelopen en zo. Ik doe er heel weinig omdat ik denk: ik vertel al zoveel. Ja, ik vertel al zoveel. Als de journalist zijn mond even dichthoudt en het is dus stil – dat is een trucje van journalisten – dan blijf ik maar praten. Ja, ik blijf dus maar praten. Dat moet ik niet te veel doen“, zegt hij in Metro.

Huijbregts is binnenkort te zien in de Nederland 1-serie ’t Spaanse Schaep. “Een groot deel drijft op plezier. Ik kan natuurlijk wel plezier spelen, maar of het ook echt met plezier gemaakt is voel je toch op de een of andere manier. Het leuke is dat we zelf ook dingen tussendoor verzinnen. Als de cameraman dan zijn camera niet kan stilhouden omdat hij zo moet lachen, weten we dat we goed bezig zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen