De Vries: ‘Schokkende tweeluik met Beth Holloway’

Foto: SBSPeter R. de Vries komt met een nieuw tweeluik over de zaak Natalee Holloway. In de twee afleveringen, vanaf zondag te zien op SBS 6, praat De Vries met Beth Holloway, de moeder van Natalee. “De reportage zit boordevol nieuwe feiten en ontwikkelingen. Het is een aangrijpende en schokkende reportage. De mensen die hem tot nu toe gezien hebben, zijn er zeer van onder de indruk. Het is een heel bijzonder verhaal. Beth treedt bij ons voor het eerst weer naar buiten“, zegt De Vries op 3FM.

De documentaire van De Vries begint zondag thuis bij Beth Holloway in Alabama. “Daar doet zij uitvoerig verslag van de afpersing die Joran van der Sloot op haar gepleegd heeft. Hij probeerde haar 250.000 dollar afhandig te maken onder de belofte te onthullen waar Natalee te vinden zou zijn. Beth heeft tot nu toe gezwegen en is het afgelopen half jaar nergens in de pers geweest. Daarom is het bijzonder dat ze bij ons in het programma naar buiten treedt.”

Holloway vertelt gedetailleerd over de afpersing. “Ze laat ook e-mails van Joran van der Sloot zien. Dat geeft een schokkend beeld van hoe gewetenloos Joran te werk is gegaan.”

De kijker krijgt nog meer te zijn. “Ik ben ook nog met haar in Peru geweest. Daar heeft ze familie van de vermoorde Stephany Flores ontmoet. Dat was bijzonder. Ook ben ik met Beth in de Castro Castro-gevangenis geweest. Daar hebben we Joran te spreken gekregen. Samen met Beth.”

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever is zondag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen