Bridget en Dennis presenteren tv-show Oh Oh Cherso

Foto: Mike van den ToornBridget Maasland en Dennis Weening presenteren op donderdag 11 november een reünie-aflevering van Oh Oh Cherso. Hierin blikken de acht Hagenezen uit de RTL 5-kijkcijferhit terug op de vakantie die zij beleefden in Chersonissos en praten ze over de hectiek waarin ze zich bevinden sinds de start van de tv-show. “Samen met Bridget en Dennis praten ze in de studio over hun turbulente leven en wat voor weerslag dat heeft op henzelf en op hun omgeving“, legt een woord- voerster van RTL uit.

De studioshow van Oh Oh Cherso zal een uur duren en volgt een week na de laatste aflevering van het realityprogramma. “Oh Oh Cherso heeft een ongekende mediahype veroorzaakt. Heel Nederland maakte kennis met Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Joker, Kabouter, Little Princess, Barbie en Elize en wilde alles van hen weten. Ze waren te gast in onder andere De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman en RTL Boulevard“, somt de zegsvrouw op.

Oh Oh Cherso is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen