X Factor-jurylid Walsh blij met Nederlandse kandidaten

Louis Walsh, jurylid in de Britse X Factor, is erg blij met de Nederlandse kandida- ten in zijn categorie 28+. Niet alleen de veelbesproken Yuli Minguel zit daarin, maar ook Justin Vanderhyde behoort bij de laatste acht kandidaten in die catego- rie. “Justin is Nederlands, hij is anders. Je herinnert hem door z’n oren. Hij is een zeer goede performer“, zegt Walsh. “Yuli is een beetje Bette Midler en een beetje Tina Turner. Ze zou een betrouw- bare finalist zijn. En ook Nederlands. Ze komen overal vandaan.

Aankomend weekeinde wordt duidelijk of Minguel en Vanderhyde tot de drie van de acht kandidaten in de categorie 28+ behoren die door mogen naar de liveshows. Aan de liveshows zullen in totaal twaalf kandidaten uit vier categorieën meedoen.

Minguel vertelde dinsdag nog in Spits dat ze vooral nuchter blijft onder de lovende kritieken die ze krijgt in X Factor. “Ik geniet ervan zolang het duurt, maar ik blijf met beide benen op de grond staan. Ik denk maar zo: ik heb niets te verliezen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen