Hoofdredacteur Veronica Magazine stapt op

Peter Contant, directeur en hoofdredac- teur van Totaal TV en Veronica Magazine, vertrekt bij Veronica Uitgeverij. Hij verlaat het bedrijf per 1 januari 2011. “Ik heb een prachtige tijd gehad bij Veronica. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op de fantastische samenwerking met de collega’s“, laat Contant woensdag weten. “Ik wil nadenken over een paar interes- sante aanbiedingen, waaronder het verzoek een nieuw tv-boek te schrijven. Begin 2011 zal ik mijn vervolgstappen bekend maken.

SBS bedankt Contant voor zijn werk. “In de periode dat Contant Veronica Uitgeverij leidde bleef Veronica Magazine veruit het grootste weekblad van Nederland en maakte zakelijk een grote groei door. Zo won Veronica Magazine in 2008 de prestigieuze Mercur d’Or vanwege de constante inhoudelijke en commerciële kwaliteit. De andere titel, het vroegere TV Satellite, werd ontwikkeld naar Totaal TV, dat inmiddels het snelst groeiende tv-blad van Nederland is“, zegt een woordvoerder.

Eric van Stade, algemeen directeur van SBS, laat weten: “Peter Contant heeft in de afgelopen jaren met veel bezieling leiding gegeven aan Veronica Uitgeverij en is er in geslaagd om toonaangevend te blijven in een zwaar concurrerende printmarkt. Ik ben ervan overtuigd dat Veronica Uitgeverij onder een nieuwe leiding de komende jaren een vooraanstaande rol blijft spelen op alle platforms waar tv-kijken mogelijk is en gaat worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen