Angela Groothuizen: ‘Spijt dat ik Manon liet gaan’

Angela Groothuizen heeft er spijt van dat ze The Voice-kandidaat Manon heeft laten gaan. Manon was afgelopen vrijdag een opmerkelijke verschijning in het RTL 4-programma. Ze noemde zichzelf een nerd en vond het maar eng om het podium te betreden. “Ik had achteraf Manon heel graag willen binnenhalen. Toen ik dat zag thuis kreeg ik tranen in mijn ogen. Wij weten niet wat er achter de schermen gebeurt. Wij zagen alleen een meisje dat aangeslagen was“, aldus Groothuizen op 3FM.

Volgens Groothuizen was Manon een ‘leuk nerdje’. “Toen we ons hadden omgedraaid stond ze helemaal in elkaar gedoken. Pas thuis zag ik hoe verschrikkelijk leuk ze is. Maar er komen nog heel veel verrassingen voor iedereen.

De tv-persoonlijkheid is blij met het succes van The Voice. “Ik loop wel een beetje op wolkjes ervan. Iedereen spreekt me erover aan en iedereen heeft het erover op straat. We hebben 2,3 miljoen kijkers en dat merk je wel.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen