VPRO presenteert nieuw logo

Foto: VPRODe VPRO heeft een nieuw logo. Het oude logo uit 1982 is getransformeerd in een nieuw beeldmerk, waarmee de omroep zich beter wil onderscheiden in het grotere media-aanbod. Het bureau Thonik heeft het logo ontworpen voor flexibel gebruik. “Thonik creëerde met het nieuwe logo het uitgangspunt van een eindeloos te variëren, maar voortaan altijd herkenbare stijl in de vormgeving van alle programma’s en uitingen van de VPRO“, zo vertelt een woordvoerster dinsdag.

De pay-off die VPRO in campagnes gaat voeren is ‘meer VPRO’. “Meer VPRO, door de overtuiging dat er meer behoefte is aan kwaliteit op televisie, radio en internet, zoals de VPRO die aanbiedt. Met onderscheidende documentaires, diepgravende onder- zoeksjournalistiek en kritische reportages, met oor voor muziek uit de voorhoede en oog voor film, design, trends en literatuur, met intelligente belangstelling voor wetenschap, met sterk drama, pakkende satire en eigenzinnige jeugdprogramma’s.”

Meer VPRO omdat er met meer leden meer VPRO kan zijn. Meer VPRO omdat de VPRO Gids in het vervolg met honderd pagina’s nog meer inhoud heeft. Meer VPRO omdat dit bijdraagt aan een sterke Publieke Omroep in een tijdsgewricht waarin de noodzaak ervan onder druk staat. Meer VPRO omdat de VPRO meer wil“, besluit de zegsvrouw.

Een video van de nieuwe huisstijl is online te bekijken.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen