NPO-directeur Timmer: ‘Beau en Martijn geen tv-sterren’

Foto: BNNGerard Timmer, directeur televisie van de Publieke Omroep (NPO), denkt dat de nieuwe generatie tv-sterren nog niet is opgestaan. Er zijn volgens Timmer nog maar een handjevol grote namen over. “Tsja, als je Paul de Leeuw, Matthijs van Nieuwkerk en Linda de Mol genoemd hebt, blijft het lang stil daarna. Martijn Krabbé is niet geprofileerd genoeg en Paul Witteman heeft op een heel andere manier autoriteit. Nee, ik zie nog niemand in de buurt van dat trio komen“, zegt Timmer in het AD.

Timmer denkt dat veel tv-talenten niet de potentie hebben om tv-ster te worden. “Ik zie wel nieuwe presentatoren maar niet mensen met dat talent die een heel breed publiek aanspreken. Ik vind het spannend om Ruben Nicolai te volgen en ik dacht dat Beau van Erven Dorens het misschien in zijn mars had, maar dat topt toch af.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen