Tineke de Nooij tekent contract bij Omroep MAX

Geplaatst op di 24 aug 2010 om 16:14

Foto: MAXTineke de Nooij (69) heeft dinsdag een contract getekend bij Omroep MAX. Na bijna tien jaar radiostilte gaat De Nooij op Radio 5 Nostalgia de TinekeShow presenteren. De radioshow is vanaf maandag 6 september elke werkdag te beluisteren. Tineke de Nooij verheugt zich erg op haar nieuwe programma. “Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen! TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk“, vertelt de presentatrice dinsdag.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX is blij met zijn nieuwe aanwinst. “Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven!

TinekeShow is vanaf 6 september elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op Radio 5 Nostalgia.
26 Reacties op “Tineke de Nooij tekent contract bij Omroep MAX”


 1. Jesse

  Heeft ze haar Biostabiel ingeruild voor een kralenketting?

 2. Heleen

  Zo te zien heeft ze de Biostabil ketting inmiddels vervangen!

 3. Anoniem

  Hahaha, wat heb ik daar om gelachen zeg die tellselldinges van haar

 4. Heleen

  Wat zou Bruno Santanera tegenwoordig uitvoeren?

 5. Johan B.

  Dat wordt echt nog wat met deze zender. Denk dat het vooral ten koste gaat van de regionale zenders. Arbeidsvitaminen, Tineke en de huidige programma’s, een alternatief voor de 55 -er.

 6. Erwin

  Erg leuk nieuws. Ze viel al in tussen de middag, maar nu dus een vaste show, en terecht. Ze past helemaal bij Radio 5 en haar (eng woord) “doelgroep”.

 7. Lies

  Reactie op Heleen: De armbandjes van het Nederlands Elftal?

 8. Anoniem

  Zo, Radio 5 Nostalgia wordt echt langzaam een kruising tussen Hilversum III en Veronica uit de jaren ’60.

 9. Anoniem

  Oh nee… gaat ze die biostabiel nu op de radio promoten?!

 10. mans

  niet te geloven,MAX toe nou !

 11. TeeVeetje

  Ze gaan bij omroep MAX verjongen merk ik nu . Nu Mies Bouwman nog binnen halen en Frits Bom en het team is compleet !

 12. TeeVeetje

  Jan Slagter slaat toe op de transfermarkt !

 13. ramon

  Reactie op TeeVeetje: Max hoeft niet te verjongen, omdat ze zich op de oudere doelgroep richten. Deze wordt te vaak vergeten door de rest van de PO

 14. Heleen

  Reactie op Lies: Zoiets ja; hij zal toch nog wel een beetje kwakzalveren voor de kost?!

 15. Hank

  Laat Jan met zijn zware shag/Whisky stem dit radio programma presenteren. En Tineke op TV de geheugentrainer, kan ze stiekum het Biostabil ding dragen en het geld wat dat haar kostte voor Telsell, doneren aan “Max maakt mogelijk” . Dan is iedereen blij!

 16. erik

  en ze kan Myrna in de ochtend es vervangen of Martine en Sybrand in de middag!!!!! Want Tineke was de middagtvkoningin,zij heeft dat alles begonnen,en iedereen is haar gaan volgen in de middag in de ochtend,Koffietijd,Catherine,5 uurshow etc…vakvrouw!

 17. Jantje

  Wat een geweldig nieuws! In de vroege jaren 80 keek ik al elke maandag middag naar haar show als andere kinderen buiten speelden. Met om 16:30 uur live het radio nieuws van Hilversum 5 op tv. Ondertussen kwam de kunst op de muur in beeld. Waar zie je dat nog? Wat een gezelligheid straalt deze vrouw uit. Een paar jaar geleden zag ik haar in de show van Pia in Zuid Afrika. Ik werd er niet vrolijk van, gelukkig is ze nu helemaal terug. Ik ga er niet naar luisteren want houd niet van muziek uit de jaren 60. Wanneer komt ze terug op TV? Ik wil haar bij MAX koffietijd TV ipv Mirna.

 18. GK

  Begon MAX bijna serieus te nemen en nu dit weer.
  Jammer voor MAX maar dit haalt alles weer naar beneden

 19. mans

  OKE

 20. M@rk-Bred@.

  Ik mis op MC het bericht dat naast Tineke de Nooij ook Tineke Verburg een TROS-programma gaat presenteren op Radio 1 op zaterdagmiddag. De titel wordt “In Bedrijf”. Weer een vakvrouw die eindelijk weer een kans krijgt bij de PO! Leuk!

 21. moi

  @erik ehm….. dat van de 5 uurshow was Viola hoor, dat was de kei van de 5 uurshow 10 jaar lang hoge kijkcijfers, tineke was jaren daarvoor!

 22. Heleen

  Reactie op erik:
  Ik kan me haar ook niet zo goed herinneren van de middag tv. Wel van de radio, maar op de tv toch voornamelijk van die omstreden Tell Sell reclame en zweverig gedoe met Jomanda en Sai Baba!

 23. Heleen

  Reactie op M@rk-Bred@.: Zie bericht van 11augustus:
  http://www.mediacourant.nl/?p=78696

 24. Heleen

  Reactie op M@rk-Bred@.: Zie bericht van 11 augustus!

 25. M@rk-Bred@.

  Bedankt voor je melding Heleen. 11-08 was ik namelijk met vakantie…

 26. janet kuijpers

  hallo Tineke ik weet niet of dit de weg is om op donderdag bij jou in de uitzending op de radio te komen maar probeer het toch.
  iedere eerste en derde ZATERDAG van de maand organiseer ik met mijn partner dansavonden voor 45 zie danssterren .nl .Er word zo geklaagd dat er zo weinig te doen is voor mensen van 45T/m 80 jaar maar ze moeten maar eens komen dansen bij ons in Zoetermeer We hebben altijd live muziek .Het is een prachtige AMBEANCE met mooie kroonluchters en leren banken en rode vloerbedekking ,helemaal in stijldus.maar er kunnen altijd meer mensen binnen komen,we vewelkomen ze met een hartelijk woord en persoonlijke aandacht.Ik hoop iets van je te horen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.