Tineke de Nooij tekent contract bij Omroep MAX

Foto: MAXTineke de Nooij (69) heeft dinsdag een contract getekend bij Omroep MAX. Na bijna tien jaar radiostilte gaat De Nooij op Radio 5 Nostalgia de TinekeShow presenteren. De radioshow is vanaf maandag 6 september elke werkdag te beluisteren. Tineke de Nooij verheugt zich erg op haar nieuwe programma. “Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen! TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk“, vertelt de presentatrice dinsdag.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX is blij met zijn nieuwe aanwinst. “Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven!

TinekeShow is vanaf 6 september elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op Radio 5 Nostalgia.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen