Popstars populairder dan X Factor

Foto: Arjan Brest van KempenDe talentenjacht X Factor van RTL 4 is dit jaar niet over het succes van de SBS 6- show Popstars heen gekomen. De twee tv-shows scoorden afgelopen seizoen allebei gemiddeld 1,6 miljoen kijkers, maar de finale van Popstars deed het in januari beter dan de X Factor-finale van afgelopen zaterdag. Waar 2,5 miljoen mensen begin dit jaar getuige waren van de winst van Popstar Wesley Klein, zagen 2,1 miljoen mensen zaterdag hoe Jaap van Reesema tot winnaar van X Factor werd gekroond.

Zowel Popstars als X Factor keren volgend seizoen terug op tv bij respectievelijk SBS 6 en RTL 4. Popstars introduceert vanaf augustus twee nieuwe gezichten in de jury, waarvan Marc-Marie Huijbregts de meest opvallende is. De vertrouwde X Factor-jury blijft in stand, nu Gordon de ruzie met zijn collega-juryleden heeft bijgelegd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen