Astrid Joosten niet naar de commerciëlen

Foto: Nick van OrmondtAstrid Joosten heeft in het verleden gesprekken gevoerd met commerciële omroepen, maar inhoudelijk kon ze nooit worden overtuigd. De presentatrice voelt zich goed op haar plek bij de VARA. “Ik heb ooit wel gesprekken gehad hoor“, zegt ze in NCRV-gids. “Het belangrijkste is niet wie welk bedrag biedt, maar welk inhoudelijk werk ze bieden. Als ik gauw in de knoop zou kunnen komen met ad- verteerders, dan zeg ik: laat maar. Mijn eerste vraag gaat over onafhankelijk- heid. Niet over salaris.

Vorig jaar werd de Balkenendenorm officieel bij de publieke omroep. Joosten had daar geen last van. “Nee. Ik zat er al netjes onder.

Astrid Joosten is elke zaterdag te zien op Nederland 1 met ‘Alles Draait Om Geld’.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen