Jensen: ‘De Leeuw en Verlinde krijgen het zwaar’

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen verwacht dat 2010 een zwaar jaar wordt voor Albert Verlinde en Paul de Leeuw. Dat vertelt Jensen op zijn internetsite Snafu.nl. Volgen Jensen krijgt Verlinde er moeilijkheden mee dat hij zijn eigen musicals aanprijst in RTL Boulevard, terwijl De Leeuw in de problemen komt met zijn productiebedrijf EVA Media. “Hij krijgt een downjaar. Dat wordt minder. Het probleem is gewoon dat hij dat productiebedrijf is begonnen, wat hij helemaal niet kan“, oordeelt de talkshowpresentator.

Volgens Jensen kan De Leeuw beter stoppen met produceren. “Hij zei van de week bij Jeroen Pauw: ‘Ik ben niet zo goed in formats’. Dat is net als een bakker zegt: ‘Ja, ik ben niet zo goed in brood’. Dat wordt zwaar voor Paul, ondanks dat het een groot talent is. Hij zal niet lekker in zijn vel zitten. Het wordt weer niet zijn jaar in 2010.”

Jensen denkt dat Verlinde een halt wordt toegeroepen. “Die krijgt een downjaar. Het wordt niet veel. Hij doet allemaal van die hele flauwe, slechte musicals. In deze tijden van recessie gaat niemand meer naar zo’n flauw, laf dingetje van Kwalbert. Dus zijn bedrijf krijgt het heel zwaar. Ik denk ook dat hij aangesproken gaat worden dat hij Boulevard misbruikt om al die slechte musicals van hem te promoten. Dat wordt niet vaak gezegd, omdat niemand het durft te zeggen. Ik durf dat wel.

Hij zit daar maar van: ‘Fantastisch een musical, bla bla bla’. Dan komt er weer een of ander stom product van zijn eigen productiebedrijf. Dat kan natuurlijk niet. Hij zit daar gewoon reclame te maken. Avond na avond. Daar wordt hij op aangesproken.”

Jensen denkt ook dat Verlinde geen eigen talkshow meer krijgt. “Albert zijn doel is altijd om een talkshow te gaan doen. Hij heeft dan Robbie Williams geïnterviewd pas. Hij kreeg een mooi tijdslot op RTL 4. 300.000 kijkers en een hakkende Albert op z’n Engels. Het was tenenkrommend slecht. Het wordt dus een downjaar voor Kwallie.”

Ook de wens van Linda de Mol om een talkshow te maken, gaat volgens Jensen niet door. “Ze heeft een topjaar gehad en dat blijft zo. Ze wil een talkshow doen, maar RTL weet ook wel dat ze dat niet kan. Ze wordt aan het lijntje gehouden, zodat ze een komedieserie gaat doen die wel leuk is.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen