Antoinette Hertsenberg: ‘Radar verveelt geen moment’

Foto: Leendert JansenAntoinette Hertsenberg verveelt zich na vijftien jaar nog altijd geen moment bij Radar. “Vijftien jaar een programma maken, is een heel lange tijd, maar door de afwisseling van onderwerpen verveelt het mij geen moment“, vertelt ze in TROS Kompas. “We gaan ook steeds dieper in op moeilijke materie en het verrassende is dat we de kijker daar ook mee kunnen boeien. Dat komt doordat we de problematiek helder uitleggen én de mensen die iets fout hebben gedaan ter verantwoording roepen.

Radar trekt vaak meer dan twee miljoen kijkers. “De laatste vijf jaar is Radar echt bij veel mensen bekend“, vertelt de presentatrice. “Ook bij bedrijven. Daar gaan de alarmbellen onmiddellijk rinkelen als we bellen.

Hertsenberg is erg gelukkig met haar werk. “Met het team op mijn werk dat ik de afgelopen jaren om mij heen verzameld heb, ben ik heel erg blij. We werken hard, maar kunnen ook vréselijk lachen met zijn allen. Een leukere baan dan deze? Ik kan het écht niet bedenken.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen