Albert Verlinde: ‘Geleerd van miskraam Katja’

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde heeft er spijt van dat hij in maart in een te vroeg stadium de zwangerschap van Katja Schuurman bekendmaakte in RTL Boulevard. Dat zei Verlinde woensdag in zijn programma op RTL 4. Nog geen week later moest de presentator melden dat de 34-jarige actrice een miskraam had gehad. “Aan het eind van het jaar moet je heel eerlijk naar jezelf kijken. Dat is voor ons als RTL Boulevard een moeilijk moment geweest“, vertelde de showbizzdeskundige.

Volgens Verlinde had hij de zwangerschap van NET 5-gezicht Katja Schuurman nooit bekend moeten maken. “We hebben het nieuws naar buiten gebracht van de eerste zwangerschap van Katja en Thijs en dat is de zwangerschap die mis gegaan is. Achteraf heb ik er spijt van gehad dat ik dat op zo’n moment heb verteld, moet ik zeggen. Je bent op jacht naar nieuws en wil het graag melden. Sindsdien zijn we ook voorzichtiger geworden. Als mensen zelf zeggen dat ze het niet naar buiten willen hebben, omdat ze de veilige grens nog niet hebben bereikt, dan doen we het niet.”

Katja Schuurman is nu opnieuw in verwachting.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen