‘The Phone terug op televisie bij RTL 5’

Geplaatst op vr 30 okt 2009 om 10:35Het programma The Phone keert terug op RTL 5. Dat meldde Bridget Maasland donderdagavond in RTL Boulevard. In de realityshow rinkelen op twee locaties in dezelfde stad een telefoon. Degenen die opnemen kunnen een geldprijs winnen door samen verschillende opdrachten te vervullen. The Phone was in 2007 en 2008 weinig succesvol bij de AVRO op Nederland 3. “Er wordt niets bevestigd vanuit RTL, maar de geruchten zijn wel heel erg sterk“, wist Maasland te melden. “Ik ben er blij mee bij RTL 5.”


18 Reacties op “‘The Phone terug op televisie bij RTL 5’”


 1. Hidde

  Ik ben er ook blij mee. Ik hoop wel dat ze de oorspronkelijk insteek van het programma behouden en niet de amerikaanse overnemen. Dat is meer een soort fear factor op locatie waar je dus toevallig in terrecht komt. Hou de opdrachten intelligent en spannend.

  De avro versie was leuk, maar naar mijn idee slecht geprogrammeerd.

 2. Anoniem

  Mooi, geweldig programma voor RTL5…..past goed op deze zender, RTL5 is goed bezig tegenwoordig, dit in tegenstelling tot NET5

 3. wiero

  waarom is Net 5 niet lekker bezig? De Phone moet nog maar zien te scoren, al hoop ik dit wel voor het programma. Net 5 is ook lekker bezig met hun programma’s en nederlands drama. Alleen die vooravond van hun is treurig!

 4. Jelle

  So You Think You Can Dance, Peter Powers: Payback, Echte Gooische Meisjes, Over De Kook, Benelux Next Top Model, Project Catwalk, CSI: Miami, Echte Gooische Meisjes In De Bijstand, Take Me Out, America’s Next Top Model, Wipeout, Expeditie Robinson, Daten In Het Donker

  Binnenkort: Jensen!, 24 (Seizoen 7), The Phone, Lie To Me, Heroes (Seizoen 3), Rijk Met Je Rekening… NEED I SAY MORE!!!!

  Ps, wel jammer van 71 Graden Noord!

 5. Anoniem

  Reactie op wiero:
  Een enkele uitschieter van Floor Faber maakt van NET5 nog geen succeszender hoor, dan is RTL5 VEEL beter

 6. Hidde

  lees net dat the phone om half 11 op zondag wordt uitgezonden… zonde van zo’n productioneel duur programma. (of ze zenden de herhalingen van de avro uit…. denk het niet)

  echte gooische meisjes is echt bagger op rtl 5 hoor! kook programma’s vindt ik niet passen bij rtl5.

  doe op de vooravond een comedy daarna oblivious (wellicht een nl versie) met om 20,00uur take me out ( afwisselend met 1/2 uur versie van beat the blondes en deal or no deal)

  daarnaast vind ik dat rtl concequent moet zijn welke series ze uitzenden bij rtl4 en rtl5 niet csi (miami/ny..) op beide zenders uitzenden….

 7. hans

  Reactie op Hidde: waar heb je dat vandaan dat het om 22.30 komt? Ben wel met je eens dat RTL (maar sbs hoor en soms ook de PO) consequenter moet zijn qua series en programma’s. Als over de kook een echt rtl5 programma is, waarom dan op rtl 4 de herhaling (ondanks dat het goed scoort) vind die kookprogramma’s ook niet op 5 passen (den blijker is toch niet voor niets naar rtl4 gehaald)

 8. Danny van der Sluys

  Dat zou echt super tof zijn!

  Ik keek er wl naar, maar het stond inderdaad op een onmogelijk tijdstip geprogrammeerd voorheen.

  Ik hoop dat het programma terug komt. Ik zal zeker kijken.

 9. Anoniem

  Reactie op Hidde:
  consequent zijn geeft duidelijkheid.
  Maar CSI NY en Miami zijn eigenlijk ook wel twee verschillende series.
  En daarbij, kijk eens naar NCIS! Veronica en SBS6. Ik heb hetvin het verleden wel eens gekeken. Het was in het begin bij Veronica en toen het succesvoller werd ging het opeens ook naar SBS6. Gevolg: herhalingen en nieuwe afleveringen door elkaar en ook twee uitzendingen per week! Dat vind ik toch wel een beetje armoe.

 10. wiero

  Reactie op Anonymous: Ach hou toch op zeg!

  RTL 5 is gewoon op dit moment succesvoller, dat bewijzen de kijkcijfers. Maar dat betekent nog niet dat je Net5 daardoor als een groot verschil naar beneden moet halen. RTL 5 zendt zoveel crap uit wat nog goedkoper is dan de antieke klok van mijn oma. (lelijk ding)

  Net 5 heeft gewoon best een goede avond programmering die stevig staat.
  Nogmaals, de vooravond is gewoon crap!

 11. Anoniem

  Reactie op wiero:
  RTL5 crap? Denk dat Tina blij zal zijn met de cijfers die RTL haalt als NET5 die zou halen. NET5 is gewoon een te flauwe zender zonder smoel..

 12. Mojo

  Echte Gooische Meisjes programeren ze nu zondag om 20:30 uur vanaf februari :S

 13. Hidde

  Tv host (Reageer)
  vrijdag 30 oktober 2009 om 10:34

  The Phone gaat naar RTL5 vanaf februari 2010 op de zondagavond:

  20:00 Echte Gooische Meisjes
  20:35 Wipeout
  21:40 Peter Powers Live!
  22:10 The Phone
  23:00 Balls Of Steel
  23:50 Best Of Jensen (H)
  00:35 Hilton & Richie’s Simple Life

 14. Jelle

  @ Hidde, waarschijnlijk een richtlijn van een fan die denkt hoe de programmering eruit gaat zien in februari. Van januari is volgens mij nog niet eens iets bekend. Al weet ik wel dat een nieuw seizoen Echte Gooische Meisjes en Wipeout is aangekondigd. Wat is Peter Powers Live dan? Fragmenten van zijn theatertour ofzo? En RTL5 heeft volgens mij alles van Balls Of Steel al uitgezonden. Niks tegen RTL5, echt goed op weg, maar van februari staat nog niks vast!

 15. Jules Winnfield

  Reactie op wiero:

  Omdat ze series verpesten en met middelmatig Nederlands product komen daarom.

 16. Criticus

  @Jelle, en 71 Graden Noord wordt komend seizoen uitgezonden door de AVRO.
  Lekker stuivertje wisselen zo ;)

 17. Thom

  Ik Vind Het Super Dat Frederiek bom Eindelijk Weer Terug komt Met een Nieuwe Seizoen met een Gloed Nieuwe Reeks Afleveringen Super Maar dan allen niet meer Wekelijks Bij De AVRO Op NED3 Tezien Maar op een Cumorciele Omroep En Wel RTL5 en ik gaa ik zeker Weer kijken naar de Nieuwe Seizoen Nieuwe Reeks Aflevering Endan Vanaf Ong : September 2010 Weeer Wekelijks op TV Te volgen Vanaf ong: 21:30 tezien bij RTL5

 18. michel

  Reactie op Thom: Denk niet dat Freek Brom het gaat doen op RTL5 Ik denk dat het Dennis Weening of Rick Brandsteder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.